Siirry suoraan sisältöön

Apex hosting

WebHostingHub

Apex hosting on amerikkalainen hostingpalvelu, joka on perustettu vuonna 2013. Se on perustettu tarjoamaan laadukas ja helppokäyttöinen palvelin Minecraftin aktiivisille pelaajille, mutta laajentunut tarjoamaan pelipalvelimia myös muille peleille. Oman pelipalvelimen avulla voit räätälöidä oman pelikokemuksesi mielesi mukaan, ilman turhia rajoittavia sääntöjä. Yrityksellä on datakeskuksia ympäri maailmaa, mikä varmistaa läheisen yhteyden jokaiselle asiakkaalle ja tekee näin palvelusta nopeaa. Lisäksi palveluun kuuluu laadukas asiakaspalvelu pelaamisesi tueksi.

Laadukas Apex hosting palvelu helposti käyttöön

Monille oman Minecraft -palvelimen ostaminen on vielä uusi juttu, joten Apex hosting haluaa tarjota mahdollisimman simppelin järjestelmän, jonka kautta oman pelipalvelimen käyttöön ottaminen on helppoa niin konkareille kuin aloittelijoillekin. Palvelimen käyttöön ottaminen on yksinkertaista – saat sen käyttöösi saman tien tilaamisen jälkeen sähköpostiin tulevan IP-osoitteen sekä kirjautumistietojen kautta. Omaa pelipalvelinta hallitsee helposti omasta paneelista joko mobiililaitteella tai tietokoneella.

pallo

Apex hosting Minecraft -pelipalvelimessa kaikki mitä tarvitset

Pelipalvelimeen sisältyy kaikki mitä tarvitset Minecraftin pelaamiseen pelasitpa sitten yksin tai porukalla. Palvelusta löydät sekä Minecraftin Java että Bedrock versiot käyttöösi. Palvelussa voit asentaa ja pelata parhaita liitännäisiä ja modpackeja helposti vain yhdellä klikkauksella ja vaihdella eri versioita niin paljon kuin haluat. Lisäksi käytössäsi ovat tunnetut Minecraft minipelit.

Turvallista pelaamista jokaiselle Apex hosting -pelipalvelimella

Pelipalvelimia käyttäessä säästyy harvoin täysin ongelmitta, sillä erilaisia viruksia ja palvelunestohyökkäyksiä tehdään paljon. Onkin tärkeää, että palveluntarjoaja suojautuu tehokkaasti niitä vastaan tarjoten parhaan mahdollisen pelikokemuksen käyttäjilleen. Apex hosting tarjoaa käyttäjilleen täysin turvallisen ja DDoS-suojatun verkkoyhteyden. Lisäksi palveluun kuuluun automaattisten varmuuskopioiden tekeminen, mikä takaa, ettei datasi häviä vaikka ongelmia ilmenisi.

Laadukas asiakaspalvelu ympäri vuorokauden

Yksi Apex Hostingin tärkeimmistä valteista on laadukas ja asiantunteva asiakaspalvelu, joka on käytössäsi vuoden jokaisena päivänä – vuorokauden kaikkina aikoina. Yrityksellä on tarjolla chat-palvelu, joka on auki aina, sillä koskaan ei tiedä milloin sitä tarvitset. Tämä takaa nopeat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja ongelmiisi, sillä harva pelipalvelin on täysin ongelmaton. Lisäksi tarjolla on paljon erilaisia ohjevideoita ja kirjoitettuja ohjeita, joiden avulla käytät palvelua ja lataat esimerkiksi modeja helposti.

Apex hosting tarjoaa pelipalvelimia myös muille peleille

Apex hosting on ollut pitkään keskittynyt nimenomaan Minecraft -pelipalvelimien tarjoamiseen ja onkin siihen erityisen loistava vaihtoehto. Kesällä 2021 yritys on kuitenkin laajentanut toimintaansa myös muihin peleihin. Nykyisin laadukkaasta valikoimasta löydät palvelimet myös monille muille suosituille peleille. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä muun muassa Arma, Ark, CS:GO, Valheim, Terraria, The Forest sekä Rust -palvelin ja valikoima kasvaa koko ajan. Kaikki palvelupaketit sisältävät muun muassa nopean asennuksen, ympärivuorokautisen asiakaspalvelun pelaamisen tueksi, täyden DDoS-suojauksen sekä automaattiset varmuuskopiot.

Usein kysytyt kysymykset

Kun hankit itsellesi Minecraft -pelipalvelua, on hyvä kiinnittää huomiota vähintään muutamiin seikkoihin. Ensinnäkin hyvä palvelu takaa nopean suorituskyvyn, joka vastaa pelin vaatimuksia. Toiseksi laadukkaalla palveluntarjoajalla on hyvä asiakaspalvelu, sillä harvoin kukaan välttyy täysin ongelmilta pelipalvelimien kanssa toimiessaan. Hyvän palveluntarjoajan asiakaspalvelu reagoi ongelmiisi ja kysymyksiisi nopeasti ja tuntee pelin kuin omat taskunsa. Kolmanneksi palvelun hinta-laatusuhde on kohdallaan. Erilaisia palveluiden tarjoajia on paljon, mutta hinnat ovat yleensä hyvin kilpailukykyisiä toisiinsa nähden. Hinta ja palvelun sisältö on kuitenkin hyvä tarkistaa ennen ostopäätöksen tekemistä.
Apex hostingin hinnoittelu perustuu asiakkaan haluamaan RAM-muistin suuruuteen. Halvimmat Minecraftille suunnatut pelipalvelinten 2GB:n paketit saat vähän yli 7 eurolla kuukaudessa. Suosituin vaihtoehto on 4GB:n 15 euron paketti. Palvelua ostettaessa on aina hyvä tutustua siihen, mitä kaikkea palvelu sisältää ja onko se omiin tarpeisiisi sopivan kokonen. Apex hosting tarjoaa aina 7 päivän rahat takaisin takuun tuotteilleen, jonka aikana tuotetta voit kokeilla huoletta. Myös pakettien välillä on helppo vaihtaa, mikä huomaa valinneensa väärän kokoisen paketin.
Apex hosting pelipalvelimen saat käyttöösi jo alla viidessä minuutissa tilauksestasi. Kun olet päättänyt, minkä palvelun haluat käyttöösi, ohjelmiston käyttöönotto onnistuu lähes saman tien. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi IP-osoitteen sekä kirjautumistiedot, jotka ovat heti käyttövalmiita. Omia tietoja voit hallita helposti hallintapaneelin kautta, jota voit käyttää niin mobiililaitteellasi sekä tietokoneellasi. Yrityksen verkkosivuilta löydät kattavat ohjeet ja ohjevideot kaikkiin käyttöönottoon ja asennuksiin liittyviin tilanteisiin.
Joskus oma Minecraft -maailma tympii ja haluat aloittaa sen luomisen alusta. Sen voit tehdä muutamilla eri tavoilla, joihin löydät hyvät ja tarkat ohjeet Apex hostingin verkkosivuilta. Nopein tapa on muuttaa oman maailman nimi omasta hallintapaneelistasi. Laita palvelin kiinni, muuta nimi ja tallenna tiedot ja aukaise palvelin uudelleen, jolloin saat ladattua uuden maailman. Toinen keino poistaa nykyinen maailma kokonaan, laittamalla palvelin kiinni, poistamalla kaikki nykyisen maailman tiedot ja aukaisemalla palvelin uudelleen. Kolmas keino on poistaa aivan kaikki ja puhdistaa koko palvelin ja aloittaa aivan alusta. Kysythän tarvittaessa apua Apex hostingin chatista ja katsot ohjeet ennen maailman nollaamista.