Siirry suoraan sisältöön

Welho webmail

SiteGround

Welho webmail on sähköpostipalvelu DNA:n laajakaista-asiakkaille. DNA on suomalainen vuonna 2001 perustettu yritys, joka tuottaa puhe-, data- ja tv-palveluita. Sähköpostia voi käyttää yhdistämällä sen erilliseen sähköpostiohjelmaan tai ilman ohjelmaa Webmailin avulla. Näin pääset lukemaan sähköpostisi kätevästi missä ja milloin tahansa.

Simppeli Welho webmail laajakaista-asiakkaille

Oman Welho-sähköpostisoitteen saat käyttöösi kun tilaat itsellesi yhden DNA:n laadukkaista laajakaistaliittymistä. DNA tarjoaa monia eri kokoisia laajakaistapaketteja monenlaiseen tarpeeseen. Palveluun kuuluu automaattisesti oma sähköpostiosoite, jonka voit halutessasi ottaa käyttöösi. Sähköposti sisältää 200 MB:n sähköpostilaatikon, joka sopii niin aktiiviseen kuin harvempaan käyttöön. Sähköpostiosoite toimii päätteellä welho.com. Sähköpostista löydät osoitekirjan, johon voit tallentaa kaikki yhteystietosi aina saatavillesi.
pallo

Welho Webmail on helppo käyttää

Welho webmail on äärimmäisen helppo käyttää. Kirjaudu palveluun omalla käyttäjätunnuksella ja salasanallasi osoitteessa webmail.welho.com, josta pääset hallitsemaan sähköpostiasi. Asetuksista voit määrittää omia tietojasi ja sähköpostin asetuksia. Sähköpostia pääset lukemaan verkkosivuilla Webmailin kautta missä ja milloin vain, mutta voit myös yhdistää Welhon sähköpostiosoitteesi tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi olevaan sähköpostiohjelmaan (esim. Outlook). Näin sähköposti kulkee mukanasi myös mobiililaitteella ja voit ohjata sähköpostiohjelmaan myös muiden mahdollisten sähköpostiosoitteiden saapuneet postit ja vältyt usean eri palvelun tai ohjelman selaamiselta.

Welho webmail tarjoaa turvallista sähköpostin käyttöä

Valitessasi itsellesi sopivaa sähköpostia on hyvä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Tärkeää on niin palveluntarjoajan turvallisuuskäytännöt kuin omat tarpeet sähköpostin koolle ja ominaisuuksille. DNA:n Welho webmail on kotimaisen luotettava ja helppokäyttöinen palvelu. Hyvä hostingpalvelu pitää roskaviestit minimissään sekä omat että yhteyshenkilöidesi tiedot salassa. Welho webmailin tukee SSL-salausta sekä saapuneiden että lähtevien sähköpostien osalta. Turvaa voit lisätä myös itse valitsemalla sähköpostille salasanan, jota ei ole helppo murtaa. Turvallisuusasioissa DNA tekee läheistä yhteistyötä F-Securen kanssa ja he tarjoavat mahdollisuuden ostaa myös esimerkiksi laitteillesi laadukkaan DNA Digiturvan. DNA Digiturva tuo kaikille tarvitsemillesi laitteille lisäturvaa viruksentorjunnan, yksityisyydensuojan sekä näppärän salasanapankin avulla.

Monipuolinen asiakaspalvelu aina käytössäsi

DNA tarjoaa monipuolista asiakaspalvelua suomen kielellä. Omia asioitasi voit hoitaa helposti kirjautumalla Oma DNA -sivuillesi tietokoneella tai mobiilisovelluksella. Lisäksi voit ottaa yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun sekä verkossa että puhelimitse. Käytössäsi on chat-palvelu, jossa asiantuntevat työntekijät vastaavat kysymyksiisi arkisin ja lauantaisin. Voit myös soittaa arkisin auki olevaan asiakaspalveluun tai varata itsellesi suoraan verkkosivuilta löytyvästä kalenterista haluamasi puhelinpalveluajan, jolloin työntekijä soittaa sinulle. Näin säästyt puhelimessa jonottamiselta ja tiedät milloin saat apua tai vastauksia kysymyksiisi. Verkkosivujen kautta voit tehdä myös vikailmoituksia ympäri vuorokauden sekä lähettää asiakaspalveluun viestin.

Usein kysytyt kysymykset

Welho webmail on erittäin helppo käyttää. Sähköpostia ei tänä päivänä enää käytetä vain kotikoneella istuessa vaan monet lukevat ja lähettävät sähköpostia toimiston lisäksi myös liikkeellä ollessaan. Hyvä sähköpostipalvelu on käytettävissäsi olitpa kotona tai liikenteessä. Welho webmailia on helppo käyttää verkkosivujen kautta missä vain – tarvitset vain verkkoyhteyden. Lisäksi sähköpostin voit yhdistää esimerkiksi mobiililaitteella käyttämääsi sähköpostiohjelmaan, jolla pääset kirjautumaan sähköpostiisi. Ennen uuden sähköpostiohjelman lataamista on hyvä varmistaa eri ohjelmien yhteensopivuus laitteiden kanssa, jotta eri sähköpostit on mahdollista liittää yhteen ohjelmaan ja myös eri sähköpostiosoitteiden postit saapuvat yhteen ja samaan kansioon.
Luomasi Welho webmail käyttäjätunnus on pysyvä eikä sitä valitettavasti voi vaihtaa. Salasanan vaihtaminen sekä unohtuneen salasanan palauttaminen puolestaan on helppoa. Vaihtamiseen tarvitset omat pääkäyttäjän tunnukset. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä ja sisältää sekä isoja että pieniä kirjaimia ja numeroita tai erikoismerkkejä. Mikäli olet unohtanut salasanasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun salasanan palauttamiseksi.
Welho webmailin saat ilmaiseksi käyttöön kun tilaat DNA:n laajakaistaliittymän. DNA:lta löydät monipuolisen laajakaistaliittymien valikoiman omiin tarpeisiisi sopivana. Tee ensin DNA:n verkkosivuilta osoitehaku, mikä kertoo sinulle nettivaihtoehdot, jotka ovat tarjolla kotisi sijaintisi kannalta. Osoitehakuun kirjoitetaan oma osoite ja postinumero, jonka jälkeen haku kertoo mitkä laajakaistavaihtoehdot sopivat kotiisi ja ovat heti saatavilla. Tämän jälkeen mieti, mikä on oikea netin liittymänopeus omat käyttötarpeesi huomioon ottaen, ettei käyttökaista lopu kesken kun käytät nettiä. Kun olet valinnut itsellesi sopivan netin nopeuden, voit valita kotiisi saatavilla olevan nettitekniikan mukaisen WiFi-modeemin sekä Mesh WiFi -laajentimet. Kokonaishinta määräytyy valitsemasi palvelun mukaisesti eikä sähköpostista veloiteta lisähintaa.
Tärkeää sähköpostissa on sen helppokäyttöisyys, koko ja turvallisuus. Sähköpostia tulee olla helppo lähettää ja lukea sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Suurin osa sähköpostin tarjoajista mahdollistaakin sähköpostin käytön missä vain webmailin sekä mobiilisovellusten avulla. Sähköpostin on hyvä olla tarpeeksi tilava, jotten saapuneiden laatikkoa tarvitse olla koko ajan tyhjentämässä. Hyvä sähköposti on myös turvallinen käyttää ja siinä on tehokas roskapostien suodatus. Hyvään sähköpostipalveluun kuuluu myös helposti saatavilla oleva asiakaspalvelu asiakkaan haluamalla kielellä. Jokainen käyttäjä kohtaa joskus ongelmia ja kysymyksiä, joten on tärkeää, että asiakaspalveluun saa yhteyttä helposti ja asiakaspalvelu on asiantuntevaa.