Webmail

Yrityksen webmail

Omalla nimellä toimiva sähköpostiosoite on kaikille yrityksille tärkeä, sillä se tuo mukanaan uskottavuutta. Webmail on monesti myös yksi tärkeimmistä viestintävälineistä yrityksen ja asiakkaan välillä, joten on äärimmäisen tärkeää kiinnittää siihen hieman ylimääräistä huomiota. Moni webhotelli tarjoaa myös mahdollisuuden oman sähköpostiosoitteen luomiseen muiden palveluiden ohella. Tällöin palvelu ohjaa yrityksen tai verkkosivun nimellä toimivat sähköpostit oikeaan osoitteeseen. Ne voidaan usein lukea suoraan selaimesta käsin palvelun tarjoamasta osoitteesta, mutta sinulla voi olla mahdollisuus myös ohjata ne kolmannen osapuolen palveluun.

Kuinka saada webmail käyttöön?

Sähköpostiosoite on helppo saada käyttöön sen jälkeen, kun olet tilannut ensin sivustollesi sopivan webhotellin tai palvelupaketin. Tilausta tehdessä kannattaa varmistaa, että pakettiin kuuluu myös paras sähköposti sinun tarpeisiisi.

Webhotelli antaa sinulle aina kirjautumistiedot oman sivusi hallintapaneeliin. Hallintapaneelin kautta voit rekisteröidä sivustollesi tai yrityksellesi oman sähköpostiosoitteen. Markkinoilta löytyy paketteja, jotka sisältävät vain yhden sähköpostiosoitteen, mutta sinulla on mahdollisuus myös tilata jopa sadan sähköpostiosoitteen paketti.

Suurempi määrä sähköpostiosoitteita tulee tarpeeseen siinä tapauksessa, että sinulla on isompi yritys, jossa työskentelee paljon eri työntekijöitä. Tällöin on hyvä ostaa jokaiselle oma sähköpostiosoite, johon asiakkaat voivat laittaa viestiä.

pallo

Mitä ottaa huomioon sähköpostiosoitetta hankkiessa?

Kun olet ostamassa webhotellin palvelupakettia, kannattaa huomioida kaikki yrityksesi tarpeet. Sähköpostiosoitteen valinnassa kannattaa miettiä sitä, kuinka monta postilaatikkoa tulet tarvitsemaan, ja kuinka paljon säilytystilaa siellä on hyvä olla. Monet palvelut tarjoavat myös sähköpostilistoja tietyn määrän.

Jos olet perustamassa suuren yrityksen tarpeisiin sopivaa nettisivua, kannattaa sinun hyödyntää kaikkein suurin mahdollinen paketti, jota hostingpalvelu tarjoaa. Muista kuitenkin, että jokainen palvelu tarjoaa hieman erilaisia palveluja listallaan, joten vertailun tekeminen on enemmän kuin järkevää. Ei siis koskaan kannata ostaa sikaa säkissä, vaan tutustu palvelun toimivuuteen ja laajuuteen ensin huolella.