Siirry suoraan sisältöön

OVH hosting

OVH hosting

Vuonna 1999 perustettu ranskalainen hostingpalvelu OVH hosting tunnetaan nykyisin nimellä OVHcloud. Se on kansainvälinen IT-yhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita eri alojen ammattilaisille ja yksityiskäyttöön. OVH hosting on yksi Euroopan suurimmista hosting- ja pilvipalveluiden tuottajista ja tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan. Se tarjoaa muun muassa infrastruktuureja sekä ohjelmia, jotka keskittyvät tietojen hallintaan, turvallisuuteen ja kehittämiseen.

OVH hosting tarjoaa monipuoliset palvelut yrityksille ja yksityiskäyttöön

OVH hostingin tavoitteena on avata pilvitoimintoja kaikille, sillä silloin niin loppukäyttäjät, kehittäjät kuin järjestelmänhoitajat voivat hallita itse omia tietojaan ja kontrolloida niiden kasvua vastuullisesti. OVH hosting tarjoaa laadukkaita pilvipalveluita ja myös auttaa yrityksiä siirtymään niiden pariin vaivattomasti. Pilvipalveluiden käytöstä laskutetaan vain käytön mukaan.

OVH hosting tarjoaa myös laadukkaita Bare metal -ratkaisuja useiden vuosien kokemuksella. Yritys on itse rakentanut kaikki koneensa taatakseen ennätyksellisen nopean toimituksen, sisällyttäen kaikkiin palvelimiin uusimman sukupolven komponentit. OVH hosting tarjoaakin monia erikoistuneita – ja erittäin tehokkaita – palvelimia vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden avulla pääsee helposti hostaamaan omia sivustoja, laatimaan oman infrastruktuurin sekä yksilöllistämään koneen omiin projekteihin sopivaksi. Palvelimet ovat helposti skaalattavissa juuri kyseessä olevan yrityksen tarpeisiin.

Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat myös webhotellit ja domainit yrityksille ja yksityishenkilöille. Paketteihin kuuluu muun muassa sähköpostiosoite omalla domainilla, laadukas suojaus sekä mahdollisuus yhteistyöalustojen käyttöön, mutta paketteja voit räätälöidä helposti omiin tarpeisiisi sopiviksi. Lisäpalveluina saat ostettua muun muassa SSL-sertifikaatin tai sisällönjakoverkon.

pallo

OVH hosting kansainvälisenä toimijana

Yksi OVH hostingin eduista on sen kansainvälisyys sekä multilokaalisen pilven rakentaminen. Yrityksen tavoitteena on olla mahdollisimman lähellä asiakkaita auttaakseen heitä rakentamaan ja kehittymään pilvessä. Vuonna 2019 OVH hosting oli Euroopan suurin hosting-palveluiden tuottaja ja jatkaa edelleen yhtenä Euroopan suurimmista tuottajista. Yritys toimii viidellä mantereella ja 183 eri maassa. Sillä on 30 datakeskusta, joista useimmat datakeskukset sijaitsevat Euroopassa, kuten Saksassa, Puolassa ja Ranskassa. Yritys on tunnettu myös globaalin valokuituverkon ylläpitämisestä.

Tukea asiakaspalvelusta

OVH hostingilla on oma tukikeskus, josta saat vastauksia kysymyksiisi ja ongelmiisi. Jokaisella asiakkaalla on nimetty tukitaso, jonka mukaista tukea hänen on mahdollista yritykseltä saada. Uusi tukisysteemi on luotu palvelemaan paremmin yritysten erilaisia tarpeita, jotta jokainen asiakas saa tarvitsemaansa asiantuntevaa palvelua. Oman tukitasosi voit määritellä itse ja maksaa oman tukitasosi mukaisesta tuesta. Yrityksen verkkosivuilta löydät kuitenkin vastauksen ja ohjeet moniin erilaisiin kysymyksiin, joten yhteyttä tukipalveluun tarvitaan harvoin.

OVH hosting on perustanut myös oman vertaisyhteisön, OVHcloud Communityn, jossa on mahdollista keskustella myös muiden käyttäjien kanssa. Kysymyksiä voit siis esittää myös muille yrityksen asiakkaille. Lisäksi tietoa saat OVH Hostingin omalta YouTube -kanavalta sekä liittymällä yrityksen sähköpostilistalle.

OVH hosting panostaa turvallisuuteen

OVH hosting tekee paljon työtä palveluidensa turvallisuuden eteen ja panostaa pilvipalveluiden turvallisuuden kehittämiseen. Pilvipalveluihin kohdistuvat hyökkäykset ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia viime vuosina, joten erilaiset turvallisuuteen vaikuttavat tekijät on otettava huomioon koko ajan entistä enemmän. Pilvipalveluiden suojaukseen kuuluu laaja joukko erilaisia käytäntöjä, sovelluksia ja hallintalaitteita, joiden avulla suojataan niin pilvipalveluissa olevia tietoja, IP-osoitteita kuin pilvipalveluiden infrastruktuuria. OVH hosting takaa kuitenkin omille palveluilleen parhaimman mahdollisen turvallisuuden ja kehittää turvallisuuteen liittyviä toimintojaan jatkuvasti.

Usein kysytyt kysymykset

Kun etsit sopivaa pilvipalvelun tarjoajaa, on hyvä kiinnittää huomiota useampaankin seikkaan. Ensinnäkin hyvä palvelu kertoo, minne datasi varastoidaan. Jotkut palveluntarjoajat eivät tätä halua kertoa, mutta hyvä palveluntarjoaja on avoin asiakkailleen. Tieto on tärkeä omien tietojesi tietosuojalakien kannalta. Toiseksi onkin erittäin tärkeää selvittää palvelun tarjoama turva ja palveluntarjoajan noudattamat tietosuoja- ja yksityisyyslait ja säädökset. Huomioitavaa on, että tietojesi turvallisuuteen ei vaikuta yrityksen kotimaa, vaan niihin pätevät sen maan lait, joissa yrityksen päämaja ja konesali sijaitsee. Tämä vaikuttaa tietosuojaasi olennaisesti. Tämän lisäksi on tärkeää, että palveluntarjoaja käyttää mahdollisimman hyviä suojauksia ja suojautuu myös erilaisia hyökkäyksiä vastaan. Kolmanneksi tärkeää on hinta ja se, mitä hintaan sisältyy. Hyvä palveluntarjoaja kertoo hinnan avoimesti, eikä yllätyslaskuja tule. Laadukas palvelu on myös helppo irtisanoa ja vaihtaa tarvittaessa.
Oman käyttäjänimesi löydät helposti monestakin kohtaa. Käyttäjänimesi löydät esimerkiksi laskustasi, sen oikeasta yläreunasta, ja sen lisäksi käyttäjänimi lähetetään sinulle sähköpostitse tilauksesi yhteydessä.. Mikäli et löydä käyttäjänimeäsi näin, voit mennä OVH hostingin käyttäjäpaneelin kirjautumissivulle ja klikata kohtaa “unohditko käyttäjänimesi tai salasanasi?”, jolloin saat käyttäjänimesi sähköpostiisi. Mikäli olet kirjautuneena käyttäjäpaneeliin, löydät käyttäjänimeni nimesi vierestä oikeasta reunasta.
Valitettavasti tekemääsi OVH hosting -palvelun tilausta ei ole mahdollista muuttaa. Mikäli kuitenkaan tilausta ei makseta, se peruuntuu automaattisesti. Esimerkiksi näin voit peruuttaa ja tehdä uuden tilauksen, joka vastaa paremmin omia tarpeitasi.
Oman nykyisen tukitasosi löydät omasta käyttäjäpaneelistasi. Sinun on mahdollista määrittää tukitasosi itse, mutta mikäli et ole määrittänyt tukitasoa erikseen, on sinulla käytössäsi silloin automaattisesti perustason tukipalvelut. Tukitasoja on neljä ja niitä pääset vertailemaan helposti OVH hostingin verkkosivuilta.