Siirry suoraan sisältöön

Nebula Webmail

Email notification, woman hand on the computer laptop, one new inbox e mail message on the screen

Nebula Webmail on kätevä Telian kanssa toimiva sähköposti. Inmics-Nebula on ICT-yritys, joka kuuluu Telian B2B-perheeseen, ja jolla on vahva kokemus alalta. Sen huipputiimi on jopa valittu jo toisen kerran valtakunnan parhaimmaksi Vuoden Service Desk -kilpailussa, joka järjestettiin Yhteys 2020 -konferenssissa.

Voitkin hankkia niin sähköpostin kuin muutkin Telian tarjoamat ICT-palvelut kätevästi yhdestä ja samasta paikasta. Nebula tarjoaa yrityksille erilaisia sähköpostipalveluita, mutta myös sovellus-, webhotelli-, konesali- ja palvelin-palveluita. Nebulan hostinpalvelu on myös suosittu.

Mikä on Nebula Webmail?

Nebula syntyi vuotta 1997 Rauli Arjatsalon IT-palveluiden versotessa uusia palveluita, jolloin syntyi Nebula. Se oli nopea, joustavana ja laadukas ICT-palveluiden tarjoaja, joka liittyi Telian riveihin vuonna 2017. Tuolloin yrityksellä oli yli 40 000 asiakasta ja noin 200 asiantuntijaa.

Telia ilmoitti vuonna 2017 ostavansa myös ICT-palveluita myyvän Inmicsin. Inmics Oy ja Nebula Oy sulautettiin Telia Inmics-Nebulaksi vuonna 2019.

Telian Inmics-Nebula-palvelu auttaa nykyään asiakkaitaan rakentamaan kestävämpää liiketoimintaa sen tarjoamien modernien IT-ratkaisujen avulla.

Telia Inmics-Nebulalla on yli 500 työntekijää ja 166 miljoonan euron liikevaihto. Yrityksellä työskentelee useita sertifioituja asiantuntijoita, joilla on monipuolista kokemusta.

Yritys tarjoaa ominaisuuksiltaan räätälöitäviä palveluita, kuten sähköpostin ja esimerkiksi webhotellin. Saat siis kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä ja samasta paikasta. Voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin, jolloin myös hinta määräytyy valitsemiesi ominaisuuksien mukaan.

pallo

Kuinka kirjautua Nebula sähköpostiin

Nebulaa käyttääksesi sinun on ensin rekisteröityä palveluun. Se tapahtuu hyvin samaan tapaan kuin muiden sähköpostien tapauksessa. Nebulaan rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuvat seuraavalla tavalla:

  1. Sinun on ensin luotava oma tunnus osoitteessa https://my.nebula.fi/.
  2. Voit tältä sivulta käsin rekisteröityä käyttäjäksi tai räätälöidä oman pilven. Jatkossa voit myös kirjautua sisään tilillesi tämän saman sivun kautta.
  3. Oman pilven räätälöimällä pääset valitsemaan joko prepaid tai on-demand-palvelun sekä siihen kuuluvan sisällön, kuten muisti- ja levytilakapasiteetin, CPU:n määrän ja sopimuskauden aina kuukaudesta 4 vuoteen. Hinta räätälöityy näiden ominaisuuksien perusteella.
  4. Seuraavaksi syötät yhteystietosi, maksat ja vahvistat tilauksen.
  5. Pilvipalveluiden valinnan lisäksi voit siirtyä myös rekisteröitymään saman sivun kautta. pääset siis syöttämään tietosi, hyväksymään palvelun käyttöehdot ja vahvistamaan rekisteröitymisen.
  6. Kirjautuminen palveluun rekisteröinnin jälkeen onnistuu https://my.nebula.fi/-osoitteessa käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Voit valita kirjautuessa myös vahvan tunnistautumisen tai poistaa sen käytöstä tämän saman kirjautumissivun kautta. Kirjautumalla tätä kautta palveluun pääset esimerkiksi tarkastelemaan palveluitasi ja tilauksiasi.
  7. Itse sähköpostiin pääsee https://webmail.nebula.fi/-osoitteessa. Tältä sivulta käsin pääset myös esimerkiksi sähköpostin hallintapalveluun, jossa voit muokata palveluun kytkettyjä postilaatikoita ja luoda postituslistoja.
  8. Samalta sivulta käsin pääset myös halutessasi roskapostin suodatukseen ja lomavastaajan asennusohjeisiin.
  9. Näet myös sopimuksesi laskut MyNebula-palvelussa kirjautumalla sisään tunnuksillasi.
  10. Telia-sivuston tukipalvelu tarjoaa myös runsaasti käteviä oppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä sen sähköpostipalveluun liittyen. Voit lukea esimerkiksi sähköpostitilin asennuksesta Mircosoft Outlookiin, kun käytössäsi on Windows-järjestelmä. Lisäksi tarjolla on oppaita esimerkiksi sähköpostin varmuuskopioista ja itse sähköpostilaatikoiden luomisesta.

Nebula Webmailin hinta

Nebula Webmailin ja muiden oheispalveluiden hinnat määräytyvät valitsemiesi palveluiden ja ominaisuuksien perusteella. Hinta määräytyy kuten muisti- ja levytilakapasiteetin, CPU:n määrän sekä sopimuskauden mukaan.

Näet palveluita valitessasi samalla kätevästi kokonaishinnan, joka sinulle kertyy maksettavaksi kuukaudessa valitsemiesi ominaisuuksien perusteella.

Kuinka Nebula webmail salasanan vaihto toimii?

Voit vaihtaa tarvittaessa myös palveluun luomasi salasanan. Se tapahtuu Nebulan kirjautumissivun kautta. Klikkaa vain Unohtuiko salasana? -linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi ja noudata sähköpostiin saapuvia ohjeita. Saat sähköpostitse vaihtolinkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.

Sähköpostin salasanan vaihto tapahtuu siis aivan samoin kuin monien muidenkin sähköpostipalveluiden kohdella. Mikäli sinulla kuitenkin on ongelmia salasanasi kanssa, voit aina ottaa myös yhteyttä palvelun asiakaspalveluun.

Mikä on MyNebula?

MyNebula on paikka, johon kirjautuessa muokata palvelujasi, kuten esimerkiksi hallita sopimusten sekä itsehallittavien palveluiden SSL-sertifikaatteja.

Ota kuitenkin huomioon, että kotisivu- ja webhotel-palveluiden SSL-sertifikaattien hallinta kuitenkin tapahtuu tällä hetkellä tukipyynnöllä asiakaspalvelun kautta.

Omien sopimusten palvelulistauksen saa myös tarvittaessa esillä MyNebulassa. Näihin palveluihin voivat kuulua sähköpostin ohella esimerkiksi tietokannat, sertifikaatit ja webhotel-palvelut. Näet samassa paikassa myös kunkin palvelun ajanjakson sekä niiden laskun yleiset tiedot, kuten tilauksen tilan, laskutuskauden, kuukausittaisen palvelumaksun ja seuraavan laskutuspäivän.

Omat laskunsa saa myös maksettua kätevästi MyNebulassa. Valitse vain sisään kirjauduttuasi sivuvalikosta “Laskut” ja valitse sen jälkeen se lasku, jonka haluat maksaa. Paina tämän jälkeen vain “MAKSA NYT” niin pääset maksamaan laskusi.

Lainaa netistä - tärkeät vinkit edullisen lainan löytämiseen

Usein kysytyt kysymykset

Nebula webmail on Teliaan yhdistynyt palvelu, joka yhdessä Telian kanssa tarjoaa kätevän sähköpostin ja monia muita oheispalveluita yhdessä ja samassa paikassa.

Nebula webmail –hinta vaihtelee valitun paketin mukaan. Hintaan vaikuttavat etenkin CPU:iden määrä, muisti, levytila ja sopimuskausi.

Tämä sähköpostipalvelu on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön. Palvelun selkeä sivusto ja tukikeskuksen lukuisat kategorioittain jaotellut suomenkieliset ohjeet tekevät palvelun käyttämisestä helppoa.

Sinua palvelee netissä palvelun asiakaspalvelu. Lisäksi yrityksen asiantuntijat palvelevat sinua paikallisesti ympäri Suomen.