Siirry suoraan sisältöön

ZAP hosting

ZAP hosting

ZAP hosting on yksi isoimmista pelipalvelimia tarjoavista yrityksistä Euroopassa. Se on saksalainen vuonna 2010 perustettu yritys, jolla on yli 25 000 aktiivista serveriä. Yrityksen tuotevalikoima ei suinkaan rajoitu vain pelipalvelimiin, vaan on erittäin laaja – ZAP hostingpalvelu tarjoaa muun muassa pelipalvelimia yli 100 peliin, TeamSpeak-palvelimia, virtuaalipalvelimia, domaineja sekä web-tilaa. Palveluita pääset myös testaamaan ennen ostopäätöksen tekemistä.

ZAP hosting tarjoaa monipuolisia palveluita

Tämän tarjoajan laadukkaasta palveluvalikoimasta löydät helposti kaikki tarvitsemasi palvelut, joita pelaamiseen ja muihin projekteihisi tarvitset. Luo oma tili yrityksen nettisivuilta ja valitse itsellesi sopivat palvelut!

Yrityksen yksi kätevistä palveluista on laaja pelipilvipalvelu, jossa käytössäsi on yhdellä kuukausimaksulla yli sata peliä, mukaan lukien suositut Minecraft, Counter-Strike ja Valheim. Pelien välillä voit vaihdella helposti – pelaa tänään Minecraftia ja huomenna jotain muuta! Pelipalvelimesta löydät myös paljon lisäosia, esimerkiksi Minecraftiin palvelussa on esiasennettuina yli 200 modia, jotka ovat vapaasti käytössäsi. ZAP hosting on tällä hetkellä ainoa palveluntarjoaja, joka tarjoaa ostettavaksi myös elinikäinen pelipalvelun käytön yhdellä maksulla. Elinikäinen pelipalvelu on ostettavissa yli sataan peliin ja erillisellä lisämaksulla saat käyttöösi myös esimerkiksi Minecraftiin modeja sekä muita oman maailman rakentamiseen haluamiasi liitännäisiä.

Lisäksi tähän laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa domainit, web-tilat, virtuaalipalvelimet, TeamSpeak-palvelimet sekä FiveM-moninpelipalvelimen. TeamSpeak eli ryhmäpuhetoiminto on kätevä palvelu, joka antaa käyttäjien keskustella palvelimella vapaasti ja näin saat helposti keskusteltua pelikavereidesi kanssa. Isompiin projekteihisi löydät ZAP hostingilta edullisesti virtuaalipalvelimet sekä KVM pääpalvelimen.

pallo

Pelaa turvallisesti ZAP hosting -pelipalvelimilla

Yksi tärkeimmistä tekijöistä virtuaalipalveluita ostettaessa on niiden turvallisuus sekä palveluntarjoajan omat tietosuojakäytänteet. Ostopäätöstä tehdessä on hyvä tarkastaa mitä yritys tiedoillasi voi tehdä. Pelipalvelimissa puolestaan uhkana ovat erilaiset palvelunestohyökkäykset, joilta kukaan ei voi täysin välttyä. Siksi on tärkeää, että palveluntarjoaja suojautuu niiltä tehokkaasti. ZAP hosting tarjoaa käyttäjilleen DDoS-suojatun verkkoyhteyden, joka pitää tehokkaasti palvelunestohyökkäykset loitolla. Näin ZAP hosting pystyy tarjoamaan käyttäjilleen mahdollisimman hyvän pelikokemuksen ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. Palveluihin kuuluvat myös automaattiset varmuuskopiot, joka pitää tietosi turvassa, mikäli häiriöitä ilmenee.

Laadukas asiakaspalvelu aina käytössäsi

Kysymyksiä ja ongelmia tulee eteen nohevimmillekin pelaajille ja käyttäjille, joten ZAP hosting tarjoaa käyttäjilleen laadukasta asiakaspalvelua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Livechat palvelee sinua jatkuvasti ja sen kautta saat yhteyden suoraan työntekijään vain muutamassa minuutissa. Livechatissa työskentelee asiantunteva henkilöstö, joka tuntee pelit ja toiminnot ja osaa auttaa sinua kiperissäkin tilanteissa. Lisäksi löydät verkkosivuilta tarvittaessa erittäin hyvät kirjalliset sekä video-ohjeet esimerkiksi palveluiden käyttöönottoon ja pelien asennukseen liittyen.

ZAP hosting palvelinkeskukset ympäri maailmaa

Yksi näiden palveluiden valteista on nopeus. Palvelinten keskukset sijaitsevat ympäri maailmaa, mikä takaa tarvittavan nopeuden sinulle omiin tarpeisiisi kaipasitpa nopeaa pelipalvelinta tai tehokasta virtuaalitilaa. Myös esimerkiksi pelipalvelimet on automatisoitu, joten saat ne käyttöösi saman tien tilauksen tehtyäsi, etkä joudu odottelemaan turhia.

Usein kysytyt kysymykset

Kun olet etsimässä hyvää pelipalvelimen tarjoajaa, on hyvä kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. Ensinnäkin palvelun suorituskyvyn on oltava riittävä suhteessa valitsemasi pelin vaatimuksiin. Palveluntarjoajat luettelevat usein verkkosivuillaan palvelimiinsa käytetyt tiedot, kuten RAM-muistin ja käyttämäsi suorittimen, mutta näitä on hyvä verrata juuri sen pelin vaatimuksiin, jota itse haluat pelata. Toiseksi on hyvä kiinnittää huomiota palvelun hintaan. Useimpien palveluntarjoajien hinnat ovat kilpailukykyiset, sillä palveluita on tarjolla todella paljon – erityisesti suosituimmille peleille, kuten Minecraftille. On kuitenkin hyvä varmistaa, mitä kaikkea palvelun hintaan sisältyy. Kolmanneksi palveluntarjoajan asiakaspalvelun on syytä olla asiantunteva ja nopeasti saatavilla. Monet palveluntarjoajat tarjoavat onneksi nykyisin livenä toimivaa chattia, josta vastauksen kysymyksiin ja ongelmiin saa nopeasti.
ZAP hosting -palveluiden hinta riippuu valitsemastasi palvelusta. Yksittäisten pelien pienimpien pelipalvelimien hinnat ovat noin 1-2 euroa kuukaudessa, mutta mitä isompi palvelu on kyseessä, sitä enemmän palvelu maksaa. Elinikäisen pelipalvelimen perushinta on 100 euroa. ZAP hosting on melko edullinen ja tarjoaakin erittäin kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.
Erilaisten palveluiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Esimerkiksi pelaamaan pääset lähes saman tien tilauksesi tehtyä. Omia palveluita pääset hallitsemaan oman käyttöliittymäsi hallintapaneelin kautta, jonka avulla voit hoitaa kaikki palveluihin liittyvät asiasi, kuten vaihtaa peliä tai ostaa lisätilaa tai muita palveluita.
ZAP hosting pelipilvipalvelussa on mahdollista vaihtaa peliä milloin haluat. Tämän tehdäksesi sinun on asennettava haluamasi uusi peli omalle palvelimellesi. Tämän voit tehdä oman käyttöliittymäsi asetusten kautta. Se näyttää pelit, jotka olet jo asentanut sekä saatavilla olevat pelit, jotka ovat ladattavissasi ilman ylimääräistä maksua. Valitse peli, jonka haluat asentaa ja asennuksen jälkeen löydät pelin samasta listauksesta muiden asennettujen pelien kanssa. Asennuksen jälkeen peli on aktivoitava, minkä jälkeen voit pelata peliä omalla palvelimellasi. Pelien asennuksista ja muista käyttöön liittyvistä asioista, löydät hyvät ohjeet ZAP hostingin verkkosivuilta. Tarvittaessa voi kääntyä myös livechatin puoleen kaikissa kysymyksissäsi.