Siirry suoraan sisältöön

InMotion

InMotion

InMotion on varsin monipuolinen hostingpalvelu, joka tarjoaa toimivia ratkaisuja verkkosivustojen luomiseen. Palvelu panostaa toiminnassaan erityisesti laatua ja nopeutta, mikä onkin saattanut yrityksen suosioon. Tähänkin hostingpalveluun liittyy kuitenkin sekä hyviä ja huonoja puolia, sillä yksikään palvelu ei ole täydellinen. Miten InMotion pärjää hostingpalveluiden vertailussa?

Mikä on tärkein hostingpalvelun ominaisuus?

Kaikilla hostingpalveluilla on omia erikoispiirteitään, jotka erottavat ne muista palveluista. On kuitenkin joitain ominaisuuksia, jotka on oltava kaikilla hostingpalveluilla. Ensinnäkin palvelun on oltava tarpeeksi yksinkertainen, sillä kaikilla asiakkailla ei ole kokemusta verkkosivustojen luomisesta. Hostingpalvelussa on oltava toimiva verkkosivueditori sekä cPanel, joiden avulla pystyy hallitsemaan omaa verkkosivustoaan.

Tärkeää on tietysti myös se, että verkkosivusto toimii mahdollisimman nopeasti. On ikävää, jos hostingpalvelun teknisten ongelmien takia myös oman verkkosivuston toiminta kärsii. Toki ongelmia ilmenee lähes kaikkien palveluntarjoajien tapauksessa, mutta on tärkeää, että ne ratkaistaan mahdollisimman nopeasti. InMotionin keskus sijaitsee Los Angelesissa

Asiakkaan on toki osattava valita hosting-paketti, joka sopii juuri hänen verkkosivustolleen. Esimerkiksi jaettu serveri ei tietenkään toimi odotusten mukaisesti, mikäli verkkosivustolla käy paljon vierailijoita päivittäin. Tämän takia isommat yritykset käyttävät yleensä yksityisiä palvelimia.

pallo

InMotion tarjoaa ratkaisuja sekä yrityksille että yksityishenkilöille

InMotion sopii todella hyvin monenlaisille käyttäjille. Palvelun voi saada käyttöönsä jo hyvin halvallakin hinnalla, mutta tässä peruspaketissa ei ole mukana mitään ylimääräistä. Jos taas hakee toimivaa webhotelli tai VPS-ratkaisua yritykselleen, on valikoimissa myös joitakin hieman kalliimpia vaihtoehtoja.

InMotionilla on kolme erilaista vaihtoehtoa yrityksille; Launch, Power ja Pro. Ne vaihtelevat ominaisuuksiltaan sen mukaan, onko kyseessä pieni tai suurempi yritys. Jos yritys tarvitsee esimerkiksi rajattomasti domaineja, on Pro-paketti paras vaihtoehto. Launch sopii taas oivallisesti pienyritykselle, joka vasta aloittelee toimintaansa verkossa. Kaikissa näissä paketeissa on kuitenkin mukana rajaton kaista.

InMotion tarjoaa hyvät puitteet myös verkkokaupan ylläpitämiseen. VPS on sovelluksen pyörittämä palvelin, joka muistuttaa hieman yksityistä palvelinta. Se on kuitenkin halvempi kuin yksityiset palvelimet yleensä. VPS sopii monimutkaisempien ja suurempien verkkosivustojen hallitsemiseen. Kun sivustolla käy päivittäin paljon vierailijoita, on VPS luonnollisesti paras vaihtoehto.

Riippumatta siitä, millaisen paketin valitsee, saa käyttöönsä hyvin toimivan ja laadukkaan hostingpalvelun.

InMotionin tarjoukset ja lisäominaisuudet

InMotion vaikuttaa yleispiirteisesti hyvin tavalliselta hostingpalvelulta, joka tarjoaa yrityksille tai yksityishenkilöille sitä mitä he ovat hakemassa. Miten InMotion siis eroaa muista samankaltaisista palveluntarjoajista? Tämä hostingpalvelu tarjoaa asiakkailleen 100 dollaria, jonka voi vapaasti käyttää hakusanamarkkinointiin Google AdWordsin kautta. Näin pienempikin yritys voi parantaa markkinointiaan pienellä budjetilla.

Fantastico on ohjelmisto, jonka avulla voi asentaa esimerkiksi WordPressin, Joomlan ja GeekLoginin. Tämä mahdollistaa erilaisten alustojen käyttämisen, kun suunnittelee verkkosivustoaan. WordPress on erityisen suosittu alusta varsinkin blogien suunnitteluun, kun taas verkkokaupan luomisessa kannattaa mieluummin käyttää eCommerce-alustaa.

Toimii vain linux-pohjalla

Valitettavasti InMotion ei ole suunniteltu toimimaan Windowsilla, vaan se tarjoaa ratkaisuja ainoastaan Linux-pohjalle. Tämä onkin yksi hostingpalvelun huonoista puolista. Jos on siis tottunut käyttämään Windows-pohjaisia hostingpalveluita, löytyy muitakin palveluntarjoajia.

Kenelle InMotion soveltuu?

InMotion on pyrkinyt luomaan sellaisen hostingpalvelun, joka sopii lähes kaikenlaisille käyttäjille. Toki eri palveluntarjoajia kannattaa ennen vertailla, sillä jokaisella palvelulla on omia erikoispiirteitään. Tässäkin palvelussa tilauksensa voi peruuttaa 30 päivän kuluessa, mikäli InMotion ei miellytäkään.

Yhteenveto

InMotion pärjää siis varsin hyvin eri hostingpalveluiden vertailussa. Palvelu on hyvin monipuolinen ja hinnoittelut sopivat sekä pienemmille että suuremmille toimijoille. Toki olisi parempi, jos palvelu toimisi myös Windows-pohjalla. Kun tutustuu palveluun käytännössä, saa varmasti paremman kuvan siitä, millainen hostingpalvelu on kyseessä.