Siirry suoraan sisältöön

Creanova Hosting Solutions

Sonera sähköposti

Creanova Hosting Solutions on hostingpalvelu, joka on suosittu erityisesti yritysten keskuudessa. Se mahdollistaa verkkosivuston tai –kaupan hallitsemisen varmalla järjestelmällä. Kaikki hostingpalvelut eivät nimittäin tarjoa tällaista kaikenkattavaa järjestelmää, vaan osa ominaisuuksista pitää hankkia muualta. Hostingpalvelun toimivuus vaikuttaa huomattavasti verkkosivustoon ja sen laatuun. Tarjoaako Creanova näitä ominaisuuksia, joita hyvältä hostingpalvelulta voikin odottaa?

Creanova on kaikenkattava hostingpalvelu

Creanova on hostingpalvelu, joka mahdollistaa verkkosivuston hallitsemisen yhden palveluntarjoajan kautta. Kannattaa aina tutustua eri hostingpalveluiden tarjoamiin ominaisuuksiin huolella. On nimittäin ikävää huomata, jos joku tärkeä ominaisuus puuttuukin. Kaikki hostingpalvelut eivät esimerkiksi tarjoa SSL-sertifikaattia täysin ilmaiseksi, vaan käyttäjän on maksettava siitä erikseen.

Creanova tarjoaa yhdessä paketissa kaikki ne ominaisuudet, joita verkkosivuston luomiseen tarvitaan. Tämä tarkoittaa siis esimerkiksi fi-osoitetta,  toimivaa webhotellia ja sivuston suojaamiseen tarkoitettua SLL-sertifikaattia. Mikäli sivusto ei ole riittävän suojattu, eivät vierailijat voi luottaa siihen. Suojaamaton verkkosivusto voidaan milloin tahansa hakkeroida, sillä se toimii julkisessa verkossa.

pallo

Kenelle Creanova sopii?

Creanova sopii erityisesti yksityisten yritysten käyttöön. Sen tarjoaman paketin avulla yritys voi luoda toimivan ja samalla turvallisen verkkosivuston. Näin yrityksen ei turhaan tarvitse käyttää aikaa verkkosivuston koodaamiseen, vaan voi sen sijaan luottaa hostingpalveluun.

Toisaalta Creanova tarjoaa myös ihan toimivia ratkaisuja yksityishenkilöillekin. Palvelun kautta voi luoda esimerkiksi henkilösivuston tai blogin. Kun blogin luo hostingpalvelun kautta, on itse täysin vastuussa sivustosta. Jos sitten saa esimerkiksi mainostuloja bloginsa kautta, saa ne suoraan omaan käyttöön. Tilanne on sama, kun yritys luo verkkokaupan tai –sivuston, jonka kautta on tarkoitus ansaita rahaa. Jos sivusto ei ole täysin omassa hallinnassa, ei siitä voi saada tulojakaan.

Tarjoaa käyttäjilleen rajattoman liikenteen ja varmuuskopioinnin

Yritykset suosivat Creanovaa myös siksi, koska se mahdollistaa täysin rajattoman liikenteen. Varsinkin isompien yritysten verkkosivustoilla on varsin paljon liikennettä, joten se ei saisi olla rajoitettu.

Kun luo verkkosivuston, pitää olla myös huolellinen varmuuskopioinnin suhteen. Kaikki hostingpalvelut eivät tarjoa täysin ilmaista varmuuskopiointia, mutta Creanovalla se tulee peruspaketin mukana. Jos verkkosivustoa ja tekemiään muutoksia ei varmuuskopioi, voi joutua tukalaan tilanteeseen. Yksikään verkkosivusto ei voi täysin välttyä kaatumiselta tai hakkereilta. Jos vahinko kuitenkin tulee käymään, voi varmuuskopion avulla sivuston rakentaa nopeasti uudelleen.

Toimiva CPanel

Kaikissa hostingpalveluissa on cPanel, jonka kautta omaa verkkosivustoaan hallitaan. Kun cPanelin käyttö sujuu mutkattomasti, ei joudu turhaan tappelemaan teknisten ongelmien kanssa. Hostingpalvelujen käyttäjillä ei yleensä ole ammattitietoa verkkosivustojen hallinnasta, joten cPanelin käytön pitäisi olla mahdollisimman yksinkertaista.

Hinta-laatusuhteeseen on syytä kiinnittää huomiota

Se, mikä kiinnostaa sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä, on hostingpalvelun hinta. Ei kannata kuitenkaan luottaa siihen kaikkein halvimpaan palveluun, sillä sen laatu on todennäköisesti myös huonompi. Creanovan hinta-laatusuhde on yllättävän hyvä ja asiakas tulee saamaan hyvää palvelua kohtuulliseen hintaan. Tietenkin kyseessä ei ole mikään kaikkein halvin hostingpalvelu, mutta yhdellä hinnalla saa koko paketin. Näin käyttäjän ei tarvitse hakea lisäominaisuuksia hostingpalvelun yhteyteen muualta tai lisämaksulla.

Suomalainen hostingpalvelu

Creanovan palvelimet sijaitsevat Suomessa, joten sen kautta on hyvä luoda nimenomaan suomalaisia verkkosivustoja. Kun palvelimet ovat lähellä, toimii palvelu nopeasti. Monet kansainväliset hostingpalvelut ovat hitaita, koska ne sijaitsevat yksinkertaisesti kauempana. Suomalaiseen hostingpalveluun on myös helpompi luottaa ja apuakin saa selvällä suomen kielellä. Creanovan asiakaspalvelussa autetaan mielellään, mikäli palvelua käytettäessä esiintyy ongelmia.

Yhteenveto

Creanova on siis erityisesti yrityksille sopiva suomalainen hostingpalvelu. Sen kautta pystyy luomaan helposti ja hyvään hintaan toimivan verkkosivuston tai –kaupan.