Siirry suoraan sisältöön

WebHostingHub

WebHostingHub

WebHostingHub on hostingpalvelu, joka erikoistuu jaettuihin servereihin. Palvelun kautta pystyy luomaan esimerkiksi blogin tai pienemmän verkkokaupan. Jaetut palvelimet ovat luonnostaan halvempia kuin VPS tai yksityiset palvelimet. WebHostingHub sopii siis parhaiten juuri niille, jotka eivät halua kuluttaa kovin suuria summia hostingpalveluun. Mitä muita ominaisuuksia WebHostingHub-palvelulla on?

Jo Vuonna 2001 Perustettu Hostingpalvelu

WebHostingHub on yllättävän vanha yritys, sillä se perustettiin jo vuonna 2001 USA:ssa. Tästä lähtien palvelu on kerännyt paljon suosiota sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Tämän hostingpalvelun keskus sijaitseekin Virginiassa. Näin ollen palvelu toimii parhaiten niillä verkkosivustoilla, joiden asiakkaat ovat enimmäkseen USA:sta tai Euroopasta.

Sen suosio perustuu varsinkin palvelun halvempiin hintoihin, sillä jaetuista servereistä ei joudu maksamaan yhtä paljon kuin yksityisistä. Toki halpa hinta ei todellakaan tarkoita sitä, että palvelu olisi laadukasta. Suuren suosion perusteella voi kuitenkin olettaa, että WebHostingHub tarjoaa myös hyvää palvelua. Tärkeintähän on, että palvelun avulla pystyy luomaan toimivia verkkosivustoja. Kukaan ei halua käyttää sellaista hostingpalvelua, jossa on liikaa teknisiä ongelmia. Hosting-paketissa pitää myös olla mukana tiettyjä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat hyvän verkkosivuston luomisen. Jos sivustoa ei esimerkiksi pysty suojaamaan odotetulla tavalla, ei sivusto listaudu Googlen haussakaan kovin korkealle.

pallo

Miten Jaetut Serverit Toimivat?

WebHostingHub tarjoaa käyttäjilleen erityisesti jaettuja servereitä. Ne ovat palvelimia, joita käyttää usein useampia verkkosivustoja kerrallaan. WebHostingHub-palvelun jaetut palvelimet sijaitsevat siis USA:ssa ja ne pyörittävät monia pienempiä verkkosivustoja.

Mikäli verkkosivuston vierailijamäärä ei ole kovin suuri, toimii jaettu palvelin aivan tarpeeksi hyvin. Toisaalta, jos sivuston tietovirta alkaa kasvamaan hieman liiankin suureksi, on parempi vaihtaa yksityiseen tai VPS-palvelimeen. Muuten saattaa olla, että verkkosivusto hidastuu. Jaettu palvelin ei nimittäin pysty kannattelemaan yhtä paljon verkkosivuston datavirtaa kuin yksityinen.

Jaettu palvelin saattaa olla myös tietoturvallisuuden kannalta hieman huonompi vaihtoehto. Mikäli saman serverin kautta toimii joku hämärä sivusto, voi jaetun serverin kautta löytää tietoja myös muista verkkosivustoista. Tämän takia isommat yritykset ja julkiset toimijat käyttävät yleensä yksityisiä palvelimia. Toki jaettujen serverien toiminnasta on pyritty tekemään turvallisempaa vuosien varrella.

WebHostingHub Sopii Harrastelijoille Ja Pienyrityksille

Jaetun serverin pyörittämiseen tarvitaan huomattavasti vähemmän resursseja kuin yksityisten serverien tapauksessa. Tämän takia WebHostingHub on ollut erityisesti harrastelijoiden ja pienyritysten keskuudessa. Heillä ei ole varaa käyttää valtavasti resursseja verkkosivustonsa pyörittämiseen. Jaetun serverin kautta pystyy kuitenkin helposti pyörittämään pienempiä verkkosivustoja.

WebHostingHub-palvelussa on kaikki perusominaisuudet, jotka tarvitaan verkkosivuston luomiseen. Hosting-pakettien mukana tulee esimerkiksi rajaton tallennustila ja kaistatila. Lisäksi palvelussa on verkkosivueditori, jonka avulla voi luoda verkkosivustostaan omanlaisen. Tietysti rekisteröitymisen yhteydessä pääsee rekisteröimään oman domaininsa ilmaiseksi, mikä on tyypillistä kaikille hostingpalveluille.

Pienemmille toimijoille tärkeintä ei ole se, miten monta domainia tai IP-osoitetta heillä on käytössään. Pikemminkin olennaista on se, että pääsee luomaan toimivan ja tyylikkään verkkosivuston. Kun yritys tai blogi kasvaa, pystyy aina tarvittaessa vaihtamaan toiseen palveluntarjoajaan. Budjetin kannalta alussa on parempi käyttää halvempaa palvelua, jotta toiminta ei tyssää liian kalliiseen hostingpalveluun.

WebHostingHubin Hinnat

Kuten sanottua, WebHostingHub-palvelun hinnat ovat hyvinkin kilpailukykyiset. Hosting-paketin hinta riippuu siitä, miten pitkään hostingpalvelu tulee olemaan käytössä. Mitä pidempään palveluun pystyy sitoutumaan, sitä halvemman tarjouksen voi saada.

Toki palvelun eritasoisilla paketeilla on myös erilaiset hinnat. Kun Basic-paketista saattaa joutua maksamaan vain 4 dollaria, niin Dynamo-paketin hinta nousee jo 11 dollariin. Joka tapauksessa hostingpalvelun hinnat ovat huomattavasti halvemmat kuin monilla muilla palveluntarjoajilla. Mitä kalliimpi paketti on käytössä, sitä enemmän ominaisuuksia paketin mukana tulee. Esimerkiksi Basic-paketissa ei ole mukana cPanelia tai mahdollisuutta luoda verkkosivusto Linux-alustalle. Nämä löytyvät kuitenkin kaikista kalliimmista paketeista.

WordPress Sopii Blogin Luomiseen Ja ECommerce Taas Verkkokaupan Alustaksi

WordPress on monelle tuttu blogien luomiseen tarkoitettu alusta. WordPress.com on itsenäinen blogisivusto, kun taas WordPress.org soveltuu itsenäiseen blogin hallitsemiseen. Jälkimmäisen avulla saa käyttöönsä enemmän teemoja ja pystyy kustomoimaan verkkosivustonsa täysin itse. Itsenäisesti hallittavan blogin mainostulot saa myös täysin omaan käyttöönsä.

WebHostingHub-palvelussa pystyy luomaan tyylikkään ja toimivan blogin WordPress-alustalla. Alusta soveltuu hyvin erityisesti niille harrastebloggaajille, jotka haluavat, että he omistavat bloginsa täysin itse. Jos oppii CSS- tai HTML-ohjelmointia, pystyy bloginsa ulkoasua muuttamaan omanlaiseksi. Ilmaisilla blogisivustoilla tämä ei ole mahdollista.

WebHostingHub-palvelussa on myös eCommerce-alusta, jonka pohjalta pystyy luomaan verkkokauppoja. Toki WordPressinkin pohjalta pystyy luomaan pienimuotoisia yrityssivustoja, mutta eCommerce on erikoistunut tähän hieman enemmän. Tämän alustan kautta pienyritys pystyy luomaan oman verkkokauppansa, jonka kautta se voi ponnistaa suosioon.

Mitä Lisäominaisuuksia WebHostingHub-Palvelun Kautta Pystyy Saamaan?

WebHostingHub tarjoaa asiakkailleen erilaisia tarjouksia esimerkiksi WordPressissä ja Google AdWordsissä. Palvelun avulla pystyy lisäämään sivustoonsa maksutavaksi Paypalin, suojata sivustonsa SLL-sertifikaatilla ja luoda verkkokauppaan toimivan ostoskori-toiminnon.

Jos on varaa maksaa hostingpalvelusta hieman lisää, voi tutustua paremmin WebHostingHub-palvelun hakukoneoptimointiin, verkkosivuston suunnitteluun ja sosiaaliseen mediaan liittyvään neuvontaan.

Mikä Erottaa Tämän Hostingpalvelun Muista?

WebHostinHub-palvelun suosio piilee taatusti siinä, että halvalla hinnalla saa käyttöönsä toimivan hostingpalvelun. Aloittelevalle bloggaajalle tai yritykselle on erityisen tärkeää, että hyvän ja laadukkaan verkkosivuston pystyy luomaan mahdollisimman halvalla. Palvelusta kyllä puuttuvat yksityiset serverit, mutta ne soveltuvatkin vain isommille yrityksille. Jaetut serverit ovat halpoja ja pyörittävät useampia verkkosivustoja kerrallaan.