Siirry suoraan sisältöön

Zoner

Luotettava suomalainen kasino

Hyvällä hostingpalvelulla on varsin tärkeä rooli yrityksen toiminnan kannalta, sillä suuri osa yrityksistä saa asiakkaansa digitaalisten palveluiden kautta. Zones on erityisesti yrityksille suunnattu hostingpalvelu, joka tarjoaa toimivia ratkaisuja sekä pienille että suuremmille yrityksille. Zoner on myös suomalainen palveluntarjoaja, joka sopii siis hyvin tavalliselle suomalaiselle yritykselle.

Zonerin toiminnassa turvallisuus on prioriteetti

Digitaalisessa maailmassa turvallisuudella on erittäin tärkeä rooli. Kun valitsee siis yritykselle sopivaa hostingpalvelua, ei tietoturvallisuuden merkitystä kannata väheksyä. Turvallisuuden suhteen Zoner on todella hyvällä tasolla ja yritys on jopa saanut suomalaisen AAA-luottosuosituksen. Tämä on korkein annettava luottosuositus ja vain harvan yritys pääsee näin hyvälle tasolle. Lähes aina yrityksillä on jotain parannettavaa toiminnassaan.

Mihin Zonerin turvallisuus siis perustuu? Ensinnäkin palveluilla on erittäin hyvä tietosuoja, jolloin suojamuurin läpi ei pysty murtamaan. Toisekseen Zoner-palvelulla työskentelee asiantuntijoita, jotka kehittävät tietoturvallisuutta sitä mukaa, kun uusia kyberuhkia ilmenee. Näin asiakkaiden ei tarvitse olla huolissaan siitä, että heidän verkkosivustonsa hakkeroitaisiin.

pallo

Hyvin monipuolinen hostingpalvelu

Zoner on varsin monipuolinen hostingpalvelu, jonka pohjalta voi rakentaa hyvin monenlaisia verkkosivustoja. Palvelun hosting-paketit soveltuvat erikokoisille ja -näköisille yrityksille, jotka haluavat löytää yritykselleen sopivia digiratkaisuja.

Jos omistaa pienyrityksen, on Microwebhotelli-paketti paras valinta. Se sopii oivallisesti blogien ja pienempien verkkosivustojen rakentamiseen. Toisaalta se käyttää edelleen nopeita servereitä, joten verkkosivuston nopeus ei kärsi matalammasta hinnasta.

Zoner soveltuu hyvin myös suuremmille yrityksille, joiden verkkosivustoilla on hieman enemmän tietoliikennettä. Mitä suurempi yritys on kyseessä, sitä isompi hosting-paketti kannattaa valita.

Zoner-palvelun monipuolisuus näkyy myös siinä, miten monia eri alustoja se tukee. Zoner toimii oikeastaan kaikilla julkaisualustoilla, joten yritys voi vain käyttää luovuuttaan luodessaan uniikkia verkkosivustoa. Verkkosivuston voi luoda esimerkiksi maailman suosituimman blogialusta WordPressin pohjalle. Se on hyvin kätevä ja sopii myös aloittelijan käyttöön. Jos ei ole kovin kokenut WordPressin käyttäjä, voi asiakaspalvelusta tarvittaessa pyytää apua. Näin pystyy luomaan mahdollisimman interaktiivisen ja tyylikkään sivuston, joka vetää asiakkaita puoleensa. Verkkosivuston ulkoasun ja toimivuuden suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa, sillä tällä on vaikutusta yrityksen brändille.

Mitä muita palveluita ja ominaisuuksia zoner tarjoaa asiakkailleen?

Zonerin webhotelleilla on erilaisia perusominaisuuksia. Kaikissa paketeissa on mukana oma domain, SLL-salaus, kotisivukone sekä Installatron-asennusohjelma. Näiden perustyökalujen avulla pystyy luomaan turvallisen ja toimivan verkkosivuston yritykselleen. Paketit eroavat toisistaan ainoastaan palvelintehojen, tallennustilan ja liikennöinnin suhteen.

Lisäksi Zoner tarjoaa verkkosivuston rakentamisen rinnalla myös WP-cloud työkalun, joka sopii WordPressiä käyttäville yrityksille. WordPress Cloud -työkalu sisältää oman palvelinympäristön, päivittäiset varmuuskopiot, kehitysympäristön sekä verkkotunnuksen vuosirekisteröinnin. WP Rocket-lisäosan avulla voi saada verkkosivustonsa nopeaan kasvuun, jos vain osaa hoitaa markkinoinnin oikein.

WP-cloud on kuitenkin erillinen lisäosa, josta joutuu maksamaan erikseen. Mitä enemmän muistia ja liikennettä tarvitsee, sitä enemmän työkalusta joutuu maksamaan.

Asiakaspalvelusta voi pyytää apua vaikeisiin tilanteisiin

Kuten jo sanottua, Zoner-hostingpalvelu auttaa WordPressin kanssa. Asiakaspalvelusta voi kuitenkin pyytää apua mihin tahansa ongelmaan liittyen. Palvelun asiakaspalvelijat tuntevat yrityksen toiminnasta sekä verkkosivustojen luomisesta kaiken olennaisen. Asiakkaan tarpeet laitetaan Zonerin asiakaspalvelussa etusijalle, joka näkyy selvästi heidän sivustollaan. Apua voi saada sekä puhelimitse että viestillä. Parastahan on se, että yritys on suomalainen, joten asiakaspalvelukin on suomenkielistä. Kovin monissa kansainvälisissä hostingpalveluissa apua voi pyytää ainoastaan maailman suurimmilla kielillä, kuten englanniksi, saksaksi tai espanjaksi. Suomalaisen yrittäjän ei siis tarvitse alkaa änkyttämään rallienglantia.

Zoner-serverit sijaitsevat suomessa pääkaupunkiseudulla

Zonerin serverit ovat Suomessa, joten voi olla varma siitä, että verkkosivuston nopeuden kanssa ei ainakaan pitäisi olla ongelmia. Jos yritys on suomalainen, mutta saa asiakkaita ympäri maailmaa, on tilanne hieman kinkkisempi. Jos haluaa siis kasvaa kansainvälisesti, on ehkä parempi valita joku suurempi hostingpalvelu. Tavalliselle suomalaiselle yritykselle Zoner on kuitenkin todella toimiva ratkaisu.

Zoner ei ole kuitenkaan täydellinen

Zoner on kyllä monella tapaa loistava hostingpalvelu, mutta palvelussa on myös joitakin miinuksia. Yrityksen asiakaspalvelu on asiantuntevaa, mutta toisaalta se on saatavilla ainoastaan toimistoaikoina. Jos siis tarvitsee kipeästi apua, saattaa vastausta joutua odottamaan jopa seuraavaan päivään. Jos yrityksen verkkosivustot ovat esimerkiksi kaatuneet syystä tai toisesta, voi tällä olla merkittävä vaikutus asiakkaiden luottamukseen ja yrityksen tuloihin.

Koska Zoner on pääosin yrityksille suunnattu hostingpalvelu, pitää ottaa huomioon palvelun veroton hinnoittelu. Tämä saattaa vaikeuttaa yrityksen talouden hallintaa, sillä joutuu aina erikseen ottamaan huomioon hostingpalvelun arvonlisäveron. Normaalisti arvonlisävero lisää tilauksen hintaa 24 prosenttia.

Zoner ei pakettiensa puolesta muutenkaan sovi kovin hyvin muille kuin yritysasiakkaille. Ne, jotka ovat valinneet muun kuin yrityspaketin, joutuvat pärjäämään pienemmällä levytilalla. Pienimmässä paketissa on vain 100 megatavua levytilaa, mikä ei todellakaan riitä, jos haluaa kasvaa esimerkiksi bloggaajana. Keskikokoisessa paketissa on jo 2Gt, mutta ei sekään ole paras mahdollinen vaihtoehto ei-yritysasiakkaille.

Laatupalvelua ja laadukkaita verkkosivustoja

Zoner on siis laadukas suomalaisille yritysasiakkaille soveltuva hostingpalvelu. Tämän alustan avulla voi yritykselleen luoda toimivan ja ammattimaisen verkkosivuston. Palvelun serverit sijaitsevat myös Suomessa, mikä tekee verkkosivustoista mahdollisimman nopeita Suomen käyttäjille.

Hostingpalvelu soveltuu kuitenkin parhaiten vain ja ainoastaan yritysasiakkaille, joille tarjotaan erillisiä hosting-paketteja. Yrittäjän on helppo käyttää palvelua, joka on erikoistunut nimenomaan yrityksiin ja tarjoaa suomenkielistä palvelua. Muiden kannattaisi löytää hostingpalvelu, jolla on parempia tarjouksia ja paketteja myös yksityisasiakkaille.