Siirry suoraan sisältöön

WordPress-webhotelli

  • tehnyt
DigitalOcean​

WordPress on yksi maailman suosituimmista alustoista nettisivujen rakennuksessa. Tämä ei ole ihme, sillä WordPress antaa mahdollisuuden rakentaa lähes millaiset nettisivut tahansa omien toiveiden mukaisesti. Se on myös saanut paljon mainetta ja tullut tunnetuksi ympäri maailmaa ja sen vuoksi moni valitsee WordPressin ennen mitään muuta alustaa. Jos mielessäsi on aloittaa oman WordPress-sivun rakentaminen, voi WordPress-webhotelli olla sinulle paras paikka aloittaa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten WordPressille suunnattu webhotelli toimii ja miksi se on parempi kuin muut vaihtoehdot.

Miksi valita WordPress-webhotelli?

Markkinoilta löytyy lukuisia eri webhotelleja ja hyvä webhotelli on sellainen, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitse nettisivujen ylläpitoon. WordPress-sivuille suunniteltu webhotelli on kuitenkin paljon parempi ratkaisu WordPress-sivuille kuin mikään muu hotelli.

WordPressille suunniteltu webhotelli takaa salamannopeat nettisivut, sillä hostingpalvelut on suunniteltu juuri WordPress-alustalla toimivalle nettisivulle. Tällöin sivujen suorituskyky on paras mahdollinen, ja sen takaa se, että WordPress-webhotellin palvelimella pidetään yleensä vähemmän asiakkaita kerrallaan.

Lisäksi tällaisessa webhotellissa on mahdollisuus asentaa WordPress-alusta suoraan, jolloin pääset rakentamaan ja hallinnoimaan nettisivua suoraan samasta palvelusta käsin. Mikä olisikaan sen helpompi ratkaisu kuin pitää kaikki nettisivujen asiat samassa osoitteessa?

Asiakaspalvelusta apua WordPressin käyttöön

Jos olet vielä uusi WordPressin käyttäjä, saatat tarvita apua nettisivujen rakentamiseen ja niiden ylläpitämiseen. Moni hostingpalvelu saattaa tarjota myös mahdollisuuden niin sanottuun avaimet käteen ratkaisuun, josta kannattaa kysellä tarkemmin tarpeen vaatiessa.

Vaikka aloittaisit itse sivujen rakentamisen, saatat kaivata ammattilaisen neuvoja. Silloin WordPressin tunteva asiakaspalvelu osaa neuvoa sinua webhotellin kautta. Tällainen hostingpalvelu tulee varmasti tarpeeseen ja siksi suosittelemme ehdottomasti valitsemaan WordPress-sivuille suunnatun webhotellin. Hyvin toimivat ja nopeat nettisivut näkyvät paremmin hakukoneissa, ja lukijat ovat tyytyväisiä kun sivut latautuvat nopeasti.