Siirry suoraan sisältöön

Mikä Shopify on?

  • tehnyt
Mikä Shopify on?

Yrittäjyydestä on tullut huomattavasti suositumpaa vuosien saatossa. Yksi selkeä vaikutus tähän suosioon on se, että siitä on tullut helpompaa vuosien saatossa. Nykyään yrittäjyydestä kiinnostuneet henkilöt voivat käyttää hyvin monia eri mahdollisuuksia apunaan hallinnoidakseen yritystään oli kyseessä sitten kauppa tai joku muu vaihtoehto.

Yksi hyvin suosittu mahdollisuus on Shopify. Tämä on tehty erityisesti kauppojen hallinnoimiseen. Jos sinulla on siis verkkokauppa tai olet suunnitellut sellaisen luomista, voit tutustua Shopifyn luomiin mahdollisuuksiin. Se on hyvin suosittu vaihtoehto hyvästä syystä, joten on hyvin mahdollista, että se voisi olla sopiva työkalu myös sinulle. Tämän asian selvittääksesi sinun tulee vain tietää, minkälainen se oikein on. Tämä artikkeli tulee selvittämään juuri tämän asian, jotta sinulle selviää, voisiko tämä olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Hyvin monet asiat ovat siirtyneet verkkoon

Internet on ehdottomasti yksi tärkeimmistä keksinnöistä, jotka on tehty pitkään aikaan. Se mahdollistaa hyvin monet eri asiat hauskanpidosta työn tekemiseen. Tämän takia se on avannut uskomattoman paljon erilaisia mahdollisuuksia ihmisille, riippuen siitä, mitä he oikein etsivät.

Tämän takia jotkut alat ovat päässeet kasvamaan aivan uusiin mittakaavoihin. Tämä näkyy esimerkiksi erilaisissa uhkapeleissä ja niiden alalla. Nykyään hyvin monenlaiset uhkapelaamisen on siirtyneet oikeastaan kokonaan verkkoon. Siellä pelaajia odottaa vaihtoehdot kuten Bet22 monet muutkin mahdollisuudet.

Koska nykyään kuluttajat valitsevat usein verkon mahdollisuudet helpommin kivijalka vaihtoehtoihin, yrittäjille on avautunut entistä enemmän erilaisia mahdollisuuksia. Koska monet kuluttajat löytyvät verkosta, tietenkin monet yrittäjät ovat myös siirtyneet juuri sinne.  Kaiken tämän takia netin kautta yrittäminen tulee vain kasvamaan entisestään vuosien saatossa, luoden entistä enemmän mahdollisuuksia kaikille osapuolille.

Mikä Spotify edes on?

Kuten jo mainitsimme, Shopify on palvelu, jota voidaan käyttää erityisesti apuna, jos pyörität verkossa toimivaa kauppaa. Se on hyvin suosittu vaihtoehto siitä yksinkertaisesta syystä, että se tarjoaa oikeastaan kaiken tarvittavan yhden katon alla. Sen avulla yrittäjä voi aloittaa yrityksen, kasvattaa ja hallinnoida sen toimintaa.

Shopify tarjoaa oikeaa ammattitaitoa käyttäjilleen. Tämä erikoistuminen alaan on kerätty miljoonien asiakkaiden kautta. Shopify käyttää asiakkaiden menestystä apunaan, ennustaakseen tulevaisuuden trendejä ja luodakseen käytännöllisiä sovelluksia ja työkaluja käytettäväksi asiakkaille. Siten yrittäjät voivat löytää aina uusia työkaluja käytettäväksi, jotka luovat uusia mahtavia mahdollisuuksia helpottaen yrityksen toimintaa ja sen kasvattamista.

Miten Spotify toimii?

Jotta voit saada parhaan hyödyn irti Shopifyn käytöstä, sinun tulee tietenkin tietää, miten palvelu oikein toimii. Kuten mainitsimme, se tarjoaa oikeastaan aivan kaiken yhden katon alla, mikä helpottaa sen käyttöä huomattavasti.

Shopifyn avulla kauppiaat voivat rakentaa ja räätälöidä oman nettikauppansa. He voivat myydä monissa eri paikoissa, mukaanlukien verkossa, puhelimella, kivijalkaliikkeissä kuten myös pop up kaupassa ja sosiaalisen median kanavilla. Tällä tavalla he voivat saavuttaa oikeastaan aivan kaikki mahdolliset asiakkaat, riippumatta siitä, mitä kanavaa he käyttävät ostosten tekemiseen.

Shopify toimii kokonaan verkon kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että yrittäjä voi käyttää palvelua millä vain laitteella, kunhan sillä on hyvä verkkoyhteys. Kaikki päivitykset ja muut huoltotyöt tapahtuvat automaattisesti Shopifyn puolesta, eli sinun ei tarvitse tehdä oikeastaan mitään näiden asioiden suhteen. Voit  yksinkertaisesti keskittyä kauppasi huoltamiseen riippumatta siitä, missä edes olet.

Kaupan huoltamiseen kuuluu hyvin monia erilaisia toimenpiteitä, joista sinun pitää huolehtia. Näitä on esimerkiksi eri tuotteiden järjestely, inventaarion tekeminen, maksujen käsittely ja tuotteiden lähettäminen. Näiden kaikkien asioiden hallinnointiin voi kulua paljonkin aikaa ja siten myös rahaa. Siitä syystä on hienoa, että Shopify asettaa kaikki nämä toimenpiteet sopivalla tavalla eri kategorioihin, mikä helpottaa niiden hallinnointia huomattavasti.

Ymmärtääksesi täydellisesti, miten Shopify toimii, voit miettiä sitä eri kerroksissa. Siten sinulle selviää helposti, mitä erilaisia mahdollisuuksia se oikeastaan tarjoaa käyttäjälle.

1.   Kerros: Pohjimmainen tuote

Shopifyn pohjimmainen tuote tarkoittaa sitä, minkä saat heti, jos päätät ostaa minkään Shopify tuotteen. Se sisältää kaiken mahdollisen, mitä voit tarvita tehdäksesi ajatuksestasi oikean yrityksen ja aloittaaksesi myynnin. Shopify tarjoaa monia eri pohjia, joiden avulla voit luoda juuri sinun unelmiesi kaupan. Sen lisäksi voit käyttää erilaisia työkaluja, joiden avulla voit myydä helposti verkossa monilla eri palveluilla kuten myös internetin ulkopuolella.

Shopify sisältää myös integroidun maksujen prosessoinnin, kassan, SEO- ja muita markkinointityökaluja. Kaikki nämä ovat osa Shopifyn perus pohja tuotetta. Toisin sanoen näiden kaikkien asioiden päälle kootaan kaikki muut asiat. He, jotka haluavat hienosäätää kauppaansa ja asiakkaille luotua kokemusta, voivat käyttää Shopify API työkaluja ja räätälöidä vielä upeamman kokemuksen.

2.   Kerros: Ylimääräiset tuotteet ja palvelut

Kuten sanoimme, kaikki aikaisemmin mainitsemamme mahdollisuudet luovat vasta Shopifyn perustuotteen. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että Shopify tarjoaa monia muitakin mahdollisuuksia. Tämä onkin syy siihen, miksi tuote on niin suosittu. Palvelun luojat tiedostavat kaikkien yritysten olevan täysin uniikkeja. Sen lisäksi yritysten kasvaessa, niiden tarpeet erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin kasvavat.

Tästä syystä Shopify tarjoaa asiakkailleen hyvin tehokkaita päivityksiä. Niiden avulla käyttäjät voivat kasvattaa yritystään Shopify pohjan päällä. He saavat helpomman pääsyn varoihinsa, nopeammat maksumahdollisuudet ja monet muut vaihtoehdot ovat saatavilla niille Shopify asiakkaille, jotka haluavat kasvattaa kauppaansa nopeasti. Niiden avulla kauppa voi pysyä mukana asiakkaiden toiveissa yrityksen kasvaessa yhä suuremmaksi.

3.   Kerros: Sovellukset luotettavien kumppaneiden puolesta

Shopifyn oma sovelluskauppa tarjoaa tuhansia erilaisia sovelluksia. Nämä sovellukset ovat kolmannen osapuolen rakentamia, ja niiden avulla voidaan räätälöidä kauppaa helposti. Sinun ei tarvitse osata edes koodauksen alkeita luodaksesi juuri sellaisen kaupan, josta olet unelmoinut. Sinulla voi olla mielessäsi oikeastaan mitä vain, ja voit silti olla varma löytäväsi sovelluksen, joka mahdollistaa sen toteuttamisen.

Sovelluskaupasta löytyy kaikki uusimmat ja markkinoiden suosituimmat työkalut yrityksen kasvattamiseen. Oli kyseessä sitten tekstiviesti markkinointiin käytettävä sovellus tai vaihtoehto sosiaalisen median kanavien hallinnointiin, voit löytää sopivan mahdollisuuden. Siellä on myös Shopify eksperttien markkina-alue, josta voit palkata ekspertin auttamaan sinua räätälöidyn kokemuksen rakentamisessa. Jos sinä taidat koodaamiseen, voit tietenkin myös itse ryhtyä ekspertiksi, mikä on erittäin innostava mahdollisuus.

Miksi Shopify on kannattava vaihtoehto?

Kuten sanoimme, Shopify on hyvin suosittu vaihtoehto, mikä tulee oman yrityksen kaupan hallinnoimiseen. Mutta mistä tämä johtuu eli mitä kaikkea Shopify tarjoaa, tehden juuri siitä niin suositun vaihtoehdon? Kuten olet voinut huomata, Shopify tarjoaa monia erilaisia työkaluja, jotka helpottavat kaupan ylläpitämistä ja hallintaa. Kaiken sen lisäksi, Shopifyn käyttöön liittyy seuraavat hyödyt, jotka tekevät sen käytöstä niin suosittua.

Shopify tukee koko verkkokaupan yhteisöä. Shopify tarjoaa mahdollisuuksia sekä online- että offline-tilaan kuten kaikkeen muuhunkin. Shopify tuo yhteen uskomattoman määrän monipuolisia yrittäjiä, kehittäjiä, myyjiä ja yhteistyökumppaneita.

Palvelu on maailmanlaajuinen. Shopify on uskomattoman laaja, toimien jopa 175 eri maassa ympäri maapalloa. Palvelu kannustaa yrittäjiä luomaan ja kehittämään tuotteitaan kuten myös luomaan uusia yhteyksiä. He tarjoavat aivan kaiken, mitä yrittäjä voisi kaivata kaikkiin näihin toimenpiteisiin.

Shopify kannustaa luovaan ilmaisuun. Palvelu uskoo selkeästi siihen, että uniikit kokemukset, äänet ja tarinat pitäisi tuoda enemmän kaikkien tietoon, kuten he kertovat sivustollaan. Sen takia palvelu tarjoaa hyvin paljon monimuotoisuutta, jotta kaikki voivat ilmaista juuri omaa luovuuttaan heille sopivalla tavalla.

Shopify on kaikista integroiduin kauppa palvelu. Palvelu on keskittänyt koko kauppayrityksen yhteen tuotteeseen. Sen lisäksi se tarjoaa laajan valikoiman integroituja tuotteita, jotka ovat luotu jaetulle verkostolle- Tämä syvä integraatio mahdollistaa sen, että voit aina löytää sopivia sovelluksia, kanavia, tuotteita ja kaikkia muita mahdollisia vaihtoehtoja.

Shopify ei sisällä turhaa monimutkaisuutta. Yksi asia, jolla on suora vaikutus juuri Shopifyn suosioon on palvelun yksinkertaisuus. Siitä on poistettu aivan kaikki turha monimutkaisuus, joten käyttäjien on uskomattoman helppo aloittaa sen käyttö. Lisäksi sen käytön jatkaminen tapahtuu myös hyvin näppärästi, eikä siitä tule missään vaiheessa turhan haastavaa.

Palvelu on luotu kasvamaan sinun kanssasi. Riippumatta siitä, kuinka taitava olet teknisesti tai kuinka suuri yrityksesi on, missä sijaitset tai mistään muustakaan asiasta, Shopify vastaa aina tarpeisiisi. Palvelu on nimittäin luotu niin, että se kasvaa automaattisesti yrityksen mukana. Täten se on hyvin käytännöllinen palvelu myös jatkaessa ja yrityksen kasvaessa.

Tee kauppaa kaikkialla

Shopify mahdollistaa kaupan tekemisen aivan kaikkialla ja auttaa sinua tekemään aivan kaikista unelmistasi totta liittyen kaupan tekemisen.

Kaupan julkisivu: Räätälöi kauppasi julkisivua luodaksesi uniikin ja upean kokemuksen kaikille asiakkaille.

Sosiaalisen median kanavat: Mainosta ja myy sinun tuotteitasi kaikilla kanavilla yhdestä keskitetystä paikasta eli tietenkin Shopifysta. Kasvata asiakkaiden määrää myymällä siellä, missä asiakkaasi ovat sosiaalisessa mediassa ja muilla suosituilla markkina-alueilla.

Shop Sovellus: Helpota asiakkaiden suorittamia maksuja, seuraa tilauksia ja toimituksia ja löydä uusia mahdollisuuksia Shop Sovelluksen avulla.

POS/jälleenmyynti: Myy tuotteitasi suoraan ja löydä kaikki tarvittava tieto Shopifyn all-in-one POS systeemin avulla. Anna asiakkaille upea kokemus, hallinnoi työntekijöitä, seuraa inventaariota ja paljon enemmän.

Luojan työkalut: Kannusta luojia antamalla heille kaikki mahdolliset työkalut, joita he voivat tarvita sisällön luomiseen sekä yrityksen kasvattamiseen.

Kaupan tiedot, media ja sisältö: Kerro brändisi ja tuotteiden tarina käyttämällä tietoa ja sisältöä. Kasvata pohja elementtejä kuten meta kenttiä kertoaksesi tarinasi kaikille asiakkaille.

Brändi/Logo: Kasvata yritystä helppokäyttöisellä työkaluilla kehittääksesi brändiä. Käytä apunasi logon ja sloganin tekijää, QR koodin luojaa ja muita työkaluja kasvattaaksesi brändiä.

Domain/Hosting: Valitse ja isännöi sinun domainia turvallisesti Shopifyn avulla.

Luo yhteys kaikkiin asiakkaisiin

Shopify tarjoaa hyvin paljon mahdollisuuksia brändin kasvattamiseen ja yhteyksien luomiseen asiakkaiden kanssa. Niiden avulla voit luoda kestäviä asiakassuhteita.

Kassa: Hyväksy tilauksia ja maksuja verkossa käyttämällä maailman tehokkainta kassaa koko maailmassa. Asiakkaat voivat lisätä tuotteita ostoskärryynsä, jonka jälkeen he kulkevat kassan läpi antaen toimitus ja maksu tietonsa ennen kuin tilaus tehdään.

Shopify markkinat: Kasvata asiakasryhmää myymällä asiakkaille ympäri maailmaa. Shopify Markkina-alueen avulla voit myydä maailmanlaajuisesti riippumatta siitä, missä asiakkaat ovat.

Asiakkaan sitoutuminen / markkinointityökalut: Saavuta juuri sinulle sopiva asiakas sopivalla viestillä sopivaan aikaan käyttämällä Shopifyn eri työkaluja. Käytä apunasi asiakkaiden jakamista, sähköpostimarkkinointia, automatisointia, ja muita sopivia mahdollisuuksia.

Viestintä / Chat: Keskustele asiakkaiden kanssa ja hallitse keskustelua mistä vain käyttäen Shopify Inbox työkalua. Luo automaattisia viestejä ja saa tietoa eri keskusteluista.

Markkinointi tieto & analyysi: Tee harkittuja päätöksiä sinun yritykselle käyttäen markkinointi tietoja, joita saat Shopifyn raporteista.

Shop Sovellus: Sovellus helpottaa asiakkaiden nopeita maksuja, tilausten seuraamista ja kauppasi tunnettavuutta.

B2B: Shopify mahdollistaa räätälöityjen kokemusten luomisen B2B asiakkaille, joita he tulevat rakastamaan. Shoifyn avulla, voit huoltaa sekä B2B että DTC asiakkaiden tilauksia ja inventaariota yhdestä paikasta.

Myynti Strategiat: Kasvata konversiota tarjoamalla asiakkaille uniikki ja räätälöity kokemus hintoineen ja alennusten avulla. Luo mahdollisuuksia eri myynti strategioiden avulla kuten ennakkotilaukset, try-before-you-buy, arvonnat ja muut mahdollisuudet kasvattaaksesi myyntiä. Luo kannattavia strategioita ja saa asiakkaat palaamaan kauppaan tekemään lisää ostoksia.

Markkinointi: Visuaalisuudesta tuotteiden yhdistämiseen ja erityisiin tarjouksiin, markkinointi voi auttaa sinua markkinoimaan ja myymään tuotteita kaupassasi. Tämä auttaa sinua luomaan brändin tunnettavuutta ja myyntien kasvattamista.

Sinun tulee taata turvallisuus asiakkaille

On  tietenkin hyvin tärkeää, että kaikki asiakkaat ovat aina turvassa, kun he tekevät ostoksia sinun kaupassasi. ERt voi vain luottaa siihen, että kaikilla asiakkailla on paras vpn käytössä sekä muut turvallisuutta kasvattavat vaihtoehdot. Siitä syystä on hyvin tärkeää, että juuri sinun kaupassasi on varmistettu turvallisuus.

Shopify tietenkin auttaa juuri tässä asiassa. Sen avulla voit tarjota asiakkaille turvallisia maksutapoja ja kokonaisuudessaan hyvin turvallisen kokemuksen, kun he haluavat tehdä ostoksia. Siitä syystä sinä voit keskittyä kauppojen tekemiseen sen sijaan, että pelkäät koko ajan asiakkaiden puolesta.

Yrityksen laukaisin toiminnan kasvattamiseen ja laajentamiseen

Kuten sanoimme, Shopify kasvaa sinun kauppasi mukana. Siitä syystä se mahdollistaa toiminnan kasvattamisen riippumatta siitä, minkä kokoinen yritys on oikein kyseessä.

Keskusjärjestelmänvalvoja: Hallinnoi yritystä helposti keskitetystä paikasta. Shopifyn valvojan avulla, voit päästä käsiksi kaikkiin yrityksen osa-alueisiin yhdestä paikasta.

Toimisto: Keskitä kaikki tarvittavat toiminnot hallinnoidaksesi inventaariota, toimitusta ja kaikkia muita tärkeitä asioita. Voit käyttää apunasi palvelua toimitusten kumppaneihin integroiduksi kolmannen osapuolen ekosysteemin ja hallinnoidaksesi koko tuotto ketjua. Tämä sisältää aivan kaiken etikettien tulostamisesta tilausten seuraamiseen, joten voit hallinnoida kauppaa helposti.

Pankki: Hallinnoi varoja ja rahoitusta Shopify pankin avulla. Tämä jaetaan kahteen osaan: Saldo ja Pääoma. Saldolla voit hallinnoida sinun tiliä yhdestä paikasta ja pääoma antaa sinulle nopean helpon pääsyn rahoitukseen, jotta voit kasvattaa kasvua entisestään.

Shop Pay: Mahdollista asiakkaille nopeat maksun käyttäen koodia heidän tietojensa tallentamiseen. Voit myös antaa heille mahdollisuuden valita joko koko tilauksen maksamisen välittömästi tai maksun jakamisen eri osiin. Shop Payn avulla voit ilahduttaa asiakkaita tarjoamalla nopeita ja joustavia maksu mahdollisuuksia.

Mobiili sovellus: Käytä Shopify sovellusta hallinnoidaksesi yritystäsi riippumatta siitä missä olet. Voit vastata eri kyselyihin vaikka olisit itse tien päällä.

Automatisointi: Luo yhteyksiä asiakkaisiin aina tarvittaessa, luoden parhaan mahdollisen kokemuksen heille välittömästi ja helposti. 

Voit kokeilla Shopifyta ilmaiseksi

Yksi parhaista asioista Shopify palvelussa on se, että sitä voidaan kokeilla täysin ilmaiseksi. Toisin sanoen sinun ei tarvitse sitoutua välittömästi mihinkään. Voit kokeilla palvelua kuukauden ajan täysin ilmaiseksi, jonka jälkeen voit päättää, voisiko tämä palvelu sopia juuri sinulle ja sinun kaupan hallitsemiseen. Tämä luo lisää luotettavuutta tuotteeseen, koska sinun ei tarvitse tehdä päätöstä välittömästi.

Shopify auttaa juuri sinua

Ei ole ihme, että Shopify on niin suosittu mahdollisuus. Sen sovelluskauppa, räätälöitävä koodi ja kaikki muut erilaiset mahdollisuudet mahdollistavat uskomattoman helpon kaupan hallinnoimisen kaikille, joilla on oma verkkokauppa. Myit sitten harrastus toimena tai kokoaikaisena ammattina, Shopify palvelun käyttö voi olla juuri sinulle sopiva mahdollisuus. Jos haluat oppia enemmän siitä, miten kaikkia eri ominaisuuksia käytetään, voit myös käyttää palvelun verkkosivustoa apunasi. Sieltä löydät aivan kaikki tarvittavat oppaat aiheeseen, ja voit aloittaa sen käytön välittömästi.