Siirry suoraan sisältöön

Domainhotelli.fi arvostelu

  • tehnyt
Domainhotelli.fi arvostelu

Jos sinulla on oma sivusto esimerkiksi yritystäsi varten, on hyvin mahdollista, että olet harkinnut hosting palvelun käyttöä. Sillä on hyvin monia etuja, minkä takia hosting palveluiden käytöstä on tullut vuosien saatossa koko ajan yleisempää.

Tietenkin, koska yhä useammat yrittäjät ovat kiinnostuneita hosting palvelun käytöstä, vaihtoehtojen määrä on kasvanut huomattavasti vuosien saatossa. Jos olet kiinnostunut hosting palvelun käytöstä, on tietenkin hienoa, että vaihtoehtojen määrä on kasvanut hyvin suureksi. Kuitenkin samaan aikaan valinnan tekeminen voi olla hieman haastavaa. Sen takia me tulemme tällä kertaa perehtymään Domainhotelli.fi vaihtoehtoon. Se on yksi suosituimmista mahdollisuuksista Suomessa, joten on hyvin mahdollista, että se tulee sopimaan myös sinulle.

Sivuston osoitteella on jopa yllättävän suuri vaikutus

Jos sinulla on oma yritys, joka käyttää omaa verkkosivustoa tai sinulla on yrityksen sähköpostiosoite käytössä, saatat tietää, kuinka tärkeä käyttämäsi sivuston osoitetunnus oikeastaan on. Nykyään verkkosivustoja on niin paljon, että asiakkaasi eivät välttämättä löydä sinun sivustoa, ellei sen osoite sovi täydellisesti ja selkeästi juuri sinun yritykseen.

Tämä korostuu erityisesti silloin, jos yrityksesi toimii alalla, jolla on paljon kilpailijoita. Loistava esimerkki tästä on pelisivuston, joita nykyään on hyvin paljon erilaisia. Jos pelisivuston osoite ei vastaa yrityksen brändiä, pelaajat eivät löydä helposti juuri tätä pelisivustoa. Esimerkiksi sivustot kuten Bet22 käyttävät tietenkin juuri tämän nimistä osoitetta. Siten pelaajien on hyvin helppo löytää pelisivusto helposti Googlen ja muiden hakupalveluiden avulla.

Mikä on domainhotelli?

Domainhotelli on suomalainen hosting palvelu, joka tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia. Niihin kuuluu esimerkiksi juuri domain osoitteen hallinta kuten myös webhotellin käyttämisen. Domainhotelli.fi tarjoaa kolme eri tasoista webhotellia, kolmen, neljän ja viiden tähden webhotellit.

Kaiken kaikkiaan Domainhotelli.fi on hyvin asiakasystävällinen vaihtoehto. Se tarjoaa monia eri vaihtoehtoja asiakkaille. Tämän ansiosta aivan kaikenlaiset käyttäjät voivat löytää juuri heille sopivan mahdollisuuden kaikkien vaihtoehtojen valikoimasta.

Kaiken tämän lisäksi domainhotelli tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuuden asiakkaille. Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit lopettaa sen käytön helposti. Jos tämä tapahtuu ennen kuin 30 päivää on tullut täyteen, saat kaikki rahasi takaisin. Lisäksi domainhotelli tarjoaa myös vuorokauden ympäri palvelimen valvonnan. Tällä tavalla voit olla varma siitä, että palvelin alkaa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla heti alusta lähtien.

Domainhotelli tarjoaa helpon hallinnan

Yksi asia, mikä ehdottomasti vaikuttaa juuri Domainhotelli.fi -palvelun suosioon on sen helppokäyttöisyys. Sitä on uskomattoman helppo hallita, varsinkin suomenkielisten asiakkaiden näkökannalta katsottuna. Se tarjoaa webhotelliin suomenkielisen helppokäyttöisen hallintapaneelin, joka sisältyy aivan kaikkiin eri paketteihin.

Siitä syystä koko sivuston ja domainin hallinta tapahtuu uskomattoman näppärästi. Jos sinulle ilmenee missään vaiheessa mitään kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa aivan kaikenlaisten ongelmien ja kysymysten kanssa.

Nimipalvelu auttaa sivuston brändäämistä

Selvitimme jo aikaisemmin, miksi sivuston osoite on niin tärkeää. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se tulee vaikuttamaan suoraan siihen, kuinka helposti asiakkaat voivat löytää juuri sinun sivuston ja kaiken kaikkiaan se on tärkeä osa brändäämistä. Tämän takia sitä ei todellakaan kannata ohittaa, kun suunnittelet verkkosivustoa.

Domainhotelli.fi on tietenkin erittäin käytännöllinen tämän asian suhteen. Sen avulla voit aloittaa koko prosessin yksinkertaisesti varmistamalla, että osoite on vielä vapaana. Tämän jälkeen voit aloittaa nimipalvelun eli DNS palvelun käytön. Tämä mahdollistaa juuri Domain osoitteen nimeämisen.

Domainhotleli.fi tarjoaa myös yhden tärkeän toiminnon, joka on hyvin hyödyllinen monille erilaisille asiakkaille. Tämä on nimittäin sivuston uudelleen ohjaus. Se on hyvin käytännöllinen palvelu siitä syystä, että voit siirtää automaattisesti entisen domainin sisällöin uudelle vaihtoehdolle. Toisin sanoen, jos asiakas avaa sinun vanhan sivuston, heidät siirretään välittömästi uudelle domainille.

Domainhotelli on yksi edullisimmista vaihtoehdoista Suomessa

Tietenkin yksi asia, jolla on suora vaikutus eri palveluiden suosioon on palvelun hinta. Tämä on ehdottomasti asia, jossa domainhotelli.fi loistaa. Nimittäin tämän domain palvelun hinnat vastaavat monien edullisten VPN palveluiden hintoja, mikä kertoo hyvin paljon tämän vaihtoehdon hinnoittelusta. Kyseessä on ehdottomasti yksi Suomen edullisimmista vaihtoehdoista, minkä takia ei ole ihme, että juuri se on niin suuressa suosiossa.

Tämä tietenkin riippuu hieman siitä, mitä palvelua käytät. Esimerkiksi, jos haluat vain rekisteröidä domainin ja saada verkkotunnuksen käyttöön, hinta on hyvinkin edullinen. Sekä .fi, .com ja .eu päätteet kustantavat vain 9 euroa vuodessa. Kaikista kallein vaihtoehto on .net -pääte ja sekin kustantaa vain 12 euroa vuodessa.

Mainitsimme aikaisemmin, että domainhotelli.fi tarjoaa myös eri tähden webhotelleja. Nämä tietenkin maksavat eri summan. Kaikista edullisin vaihtoehto on kolmen tähden hotelli, joka maksaa 5,90€ kuukaudessa. Neljän tähden webhotelli kustantaa 9,90€ kuukaudessa kun taas viiden tähden webhotelli kustantaa 16,90€ kuukaudessa.

Domainhotelli tarjoaa paljon tilaa sivustolle

Yksi syy hosting palvelun käyttöön on myös niiden tarjoama lisätila. Tietenkin kolmen tähden hotelli tarjoaa kaikista pienimmän määrän lisätilaa. Silti sekin on jo 20gt ja 20 sähköpostitiliä. Toisin sanoen tämä tila tulee riittämään varsin monille yrityksille. Neljän tähden hotelli tarjoaa 35 Gt tilaa ja 35 sähköpostitiliä. Viiden tähden hotelli tarjoaa kuitenkin huomattavasti enemmän, sillä se tarjoaa jopa 60 Gt levytilaa ja 60 sähköpostitiliä. Tämän webhotellin avulla jopa suuremmat yritykset saavat tarpeeksi lisää tilaa toiminnalleen.

WordPress asennus tapahtuu hyvin helposti

Asia, mikä on myös erittäin hieno asia liittyen domainhotelli.fi palveluun on se, että se on luotu erityisesti WordPress sivustoja varten. Tämä on nykyään hyvin yleinen palvelu käytettäväksi, kun luot minkäänlaisen sivuston. Sen takia on tietenkin hyvä, että webhotelli on valmiiksi optimoitu juuri samaa palvelua varten. Tällä tavalla sen käyttö tulee tapahtumaan huomattavasti helpommin.

Domainhotellin käyttö alkaa helposti

Domainhotelli.fi on äärimmäisen helppokäyttöinen. Jos olet aivan uusi asiakas, sinun tulee vain rekisteröityä palveluun heidän sivuston kautta. Tämä onnistuu uskomattoman helposti, koska voit vain seurata sivuston äärimmäisen selkeitä ohjeita. Kun olet ryhtynyt palvelun asiakkaaksi voit tilata juuri sen palvelun, jonka haluat ostaa.

Esimerkiksi webhotelli palvelun käyttö alkaa kirjaimellisesti yhdellä klikkauksella. Klik palvelu sisältää monia erilaisia ohjelmia, jotka voidaan asentaa välittömästi. Samalla sivustolle asennetaan ilmainen SSL sertifikaatti automaattisesti. Toisin sanoen sinun ei tarvitse enää edes miettiä sitä, tuleeko asiakkaasi tiedot olemaan suojattuna, SSL sertifikaatti varmistaa sen puolestasi.

Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa

On selvää, miksi juuri suomalaiset suosivat domainhotelli.fi palvelun käyttöä. Se tarjoaa tietenkin täysin suomenkielisen palvelun, mikä lukee mukaansa myös suomenkielisen asiakaspalvelun. Toisin sanoen voit aina pyytää apua äidinkieltä käyttämällä, mikä tekee asioinnista huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Ei ole ihme, että domainhotelli on Suomen nopeimmin kasvava verkkotunnusten välittäjä

Kaiken kaikkiaan ei ole yllättävää, miksi juuri domainhotelli.fi on niin suosittu palvelu. Se on edullinen, helppokäyttöinen ja tarjoaa monia eri mahdollisuuksia. Voit löytää aivan kaiken, mitä tarvitset, yhden katon alta, mikä tekee tietenkin asioinnista huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.